Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marco Rossi (Hongarije): Didier Deschamps, weet je wie ik ben? “

Hij werd uitgenodigd voor een persconferentie nadat Blues-coach Didier Deschamps, Marco Rossi, zaterdag (15.00 uur) zijn waardering uitsprak voor Hongarije, de tweede concurrent van Frankrijk op het EK, waarbij de Fransen hem prezen. “Weet Didier Deschamps wie ik ben? Laat het hem weten, ik ben blij. We hebben het over een coach die veel titels heeft gewonnen, waaronder het WK van 2018, en in de toekomst nog meer zal winnen.”

Voor de Italiaanse technicus zou op 11 juli de volgende Franse titel behaald kunnen worden. “Frankrijk is de favoriet in dit EK. Ze kunnen rekenen op de formidabele Mbappé en andere sterren op het veld. Frankrijk heeft twintig goede spelers zoals elkaar, dus Didier Deschamps heeft keuze te over in zijn basisopstelling om zeven wedstrijden te spelen. Want ik herhaal “Frankrijk is op zoek naar de finale. We richten ons op drie wedstrijden. Na de eerste kun je niet moe worden. Spelers mogen dat niet doen. Ze hadden vier dagen tussen de eerste en tweede game. Hoewel het weer erg zaterdag heet, morgen zal de vermoeidheid er niet zijn. We zouden er moeten zijn. , en ons land trots maken, en we hopen dat Frankrijk de taak niet aankan. Anders wordt het moeilijk. Frankrijk heeft een team van 900 miljoen euro Hongarije 6 miljoen Dan, ondanks alle filosofieën van het spel, de verschillende tactieken … het blijft een bal Voet is een heel eenvoudig spel: als de tegenstander de bal heeft, moet je rennen en verdedigen. En als je hebt de bal, je moet aanvallen.”

READ  Olympische Spelen Tokio: resultaten voor alle Fransen woensdag 28 juli

Loic Nego (Hongaarse middenvelder) : ‘Een speciale wedstrijd voor mij’

“Ik heb goede herinneringen aan Antoine, tijdens onze gezamenlijke selectie van Franse teams. Maar we hebben de laatste tijd niet met elkaar geruild. Deze wedstrijd wordt speciaal voor mij. Maar ik concentreer me nog steeds op mijn werk met Hongarije. Als het grootste deel van mijn familie is in Frankrijk, ik woon in Hongarije, en ik zou vechten vanuit Ja, Hongarije.