Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Hakimi gaat akkoord met een andere club!

Lancering echter! Voetbalclub Paris Saint-Germain: Top 10 doelpuntenmakers in de geschiedenis

PSG lijkt klaar om afscheid te nemen van het pad naar Achraf Hakimi, Leonardo’s prioriteit als rechtsback. Chelsea zal heel dicht bij de voltooiing van de komst van de Marokkaan zijn.

Zie ook: Al het nieuws uit Paris Saint-Germain

Hakimi ligt dicht bij Chelsea

Begin diavoorstelling
Paris Saint-Germain – Mercato: routes van de Parijzenaars voor de zomer van 2021
+24

Achraf HakimiAfbeelding tegoed – sportpictogram

Volgens informatie van journalist Akram Connor vonden de Blues zelfs een mondelinge overeenkomst met de rechterkant van Inter Milan.

Er zouden gesprekken gaande zijn tussen de huidige Europese kampioen en Nerazzuru en Inter Milan eist 50 miljoen euro van zowel Chelsea als de Spaanse linksback Marcos Alonso. Een voorstel dat past bij de inwoners van Stamford Bridge.

Chelsea raakte het doel van Hakimi

Het lijkt erop dat Paris Saint-Germain de wedstrijd aan het verliezen is in het geval van Achraf Hakimi. Chelsea zou de weddenschap moeten winnen. Sterker nog, The Blues hebben al een mondeling akkoord bereikt met de rechterkant van Inter Milan.

Fabian Corlett

READ  Nederlandse ultra's vallen aan, vechten met Engelse spelers: de helft van de European League-conferentie gaat bergafwaarts