Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Euro 2020: Nederland naar achtste, domineert Oostenrijk – rts.ch

Na Italië en België vulde een derde team zich na twee wedstrijden. Nederland versloeg Oostenrijk met 2-0 in Amsterdam om door te gaan naar de Ronde van 16.

Nederland versloeg Oekraïne in hun eerste wedstrijd met 3-2 en toonde veel controle tegen Oostenrijk. En ze legden de beslissing op een strafschop van Memphis Depay in de 11e minuut voor een overtreding van aanvoerder David Alaba en het breken van een helft door Denzel Dumfries, die het winnende doelpunt scoorde tegen de Oekraïners.

Te verlegen en “belast” door deze straf die al vroeg in de ontmoeting werd kwijtgescholden, onthulde Oostenrijk veel tekortkomingen om op een beter lot te hopen. Het speelt in de kwalificaties in Boekarest tegen Oekraïne. Deze ontmoeting zou tot een vreemd scenario kunnen leiden doordat een gelijkspel de twee teams in staat zou stellen te spelen in de Ronde van 16…

Nederland als buitenstaander

Nederland kan een derde overwinning behalen in 3 wedstrijden door gastheer te zijn van Noord-Macedonië. Met de rand van Dumfries, het doden van kapitein Wijnaldum en de bliksemschichten van Debye, konden de mannen van Frank de Boer een flinke klap uitdelen om hun terugkeer op het internationale toneel na een afwezigheid van 7 jaar te vieren.