Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Macron reist maandag af naar Nederland voor een ontmoeting met premier Rutte

Macron reist maandag af naar Nederland voor een ontmoeting met premier Rutte

Diplomatie

Emmanuel Macron manoeuvreert om de Europese Unie te overtuigen om te reageren op Amerika’s enorme plan voor klimaatverandering.

Emmanuel Macron en Mark Rutte zijn al bezig met de voorbereidingen Raad van Europa 9 en 10 februari Brussel. De President Maandag naar Frankrijk hacken ontmoeten premier Nederlands, maakte dit donderdag bekend Elysée. Het interview zal “specifiek gericht zijn op ondersteuning Oekraïne Tegen de agressie van Rusland en versterking van het industriebeleid Europeese Unie “, merkte de Franse president op.

Emmanuel Macron heeft dienst sinds zijn bezoek Washington Begin december moet krachtig worden gereageerd op het omvangrijke programma van de EU Amerika 420 miljard dollar voor milieuverandering, inclusief genereuze belastingvoordelen en subsidies voor hernieuwbare energie. Parijs vindt het leukEuropa Kunnen spelen op een gelijk speelveld.

Europese financiering in kwestie

Hij had al geprobeerd om de leiders van de Spaanse regering te verzamelen DuitsPedro Sánchez en Olaf ScholesHoewel de mate van hun overeenstemming nog moet worden beoordeeld op de top, met name over de belangrijkste kwestie van Europese financiering.

Emmanuel Macron gaat naar Nederland in de aanloop naar een nieuwe dag van sociale mobilisatie tegen zijn controversiële hervormingen. trekt zich terug, na een eerste show op 19 januari die twee miljoen mensen van één naar de straten van Frankrijk trok. Hij zal samen met Mark Rudd een persconferentie houden.

READ  Hoe de Nederlandse Kroon prinses Katharina-Amalia een jaar lang verborg