Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lusk: OGC Nice heeft Real Madrid gekroond met … Christophe Galtier

Altijd dicht bij OGC Nice, kon Christophe Galtier van gedachten veranderen en naar een van Europa’s topclubs vliegen. Na het vertrek van Zinedine Zidane overwoog Real Madrid om de Franse technicus, de kampioen van Frankrijk, te contracteren.

De enige zekerheid, nogmaals, in de zaak Christophe Galtier is zijn vertrek uit LOSC. Een weloverwogen beslissing maakte hij de dag na de eindzege in Angers bekend. Op zoek naar een nieuwe uitdaging na het stratosferische seizoen bij Lille, Het lijkt erop dat de Franse technicus rechtstreeks naar OGC Nice gaat Nadat hij Olympique Lyonnais had afgewezen. Maar hoewel alles duidelijk was, komt er een nieuwe club in de race, Real Madrid.

naar mij Nul golfDe club uit Madrid zal het dossier van Christoph Galtier bestuderen om het voorzitterschap van de beroepsbevolking over te nemen. Zijn plaats op de aanvoerdersband van Real Madrid is zeker, en het valt nog te bezien op welke positie. Verbazingwekkende informatie die de voormalige technicus uit Saint-Etienne kan plezieren, die onlangs de Franse kampioen werd met LOSC. Ter informatie: elke club die een Lille-technicus wil inhuren, moet een compenserend bedrag betalen aan LOSC dat gelijk is aan het laatste jaar van het contract dat hen nog steeds aan de noordelijke club koppelt.