Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hockey Pro League – ‘Er is veel eten om over na te denken voor Tokio’, zegt Shane McLeod

(België) Eerste Belgische deelnemers in de groepsfase van de komende Olympische Spelen, Nederland bewees zondag in Antwerpen dat ze opnieuw de belangrijkste kanshebbers van België zullen zijn voor de enige trofee die ontbreekt in de groep van de Red Lions: de Olympische gouden medaille in twee maanden in Tokio.

Défaits 0-4 sur leur terrain anversois de Wilrijk par les N.3 mondiaux dans leur dernier match de Pro League 2020-2021, les champions du monde et d’Europe en titre étaient néanmoins déjà assurés de reporter haut la maint De competitie. “Deze trofee is een geschenk uit de hemel”, zei de succesvolle coach van Red Lions Shane McLeod. “Mijn team heeft de afgelopen jaren veel trofeeën gewonnen. Als je verliest zoals zondag, houdt het altijd deze dualiteit van overwinning en nederlaag in gedachten. Je moet vragen jezelf. Elke keer en pas jezelf toe volgens elke situatie. Voor mij zal deze wedstrijd ons veel nadenken, afhankelijk van Tokyo. Onze middenvelder is een van de sterkste spelers ter wereld, maar hij had een zeer moeilijke wedstrijd vandaag, en de rivaliteit tussen de twee teams sloeg om in het voordeel van Nederland, dat dankzij hun vastberadenheid de hand Supreme wist te winnen. Ons laatste kwartier was beter, maar we waren laat in de strijd. We hebben te veel nagedacht en gelukkig niet genoeg gehandeld vandaag dat had weinig effect”, concludeerde MacLeod. (Belga)

READ  Van Aert mikt op podium in tijdrit: 'Tarling is favoriet'