Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gewelddadig schandaal bederft het behoud van de Canarische Eilanden op L1

Lancering echter! Voetbalclub FC Nantes: Top 10 meest gebruikte Canarische eilanden

FC Nantes speelt komend seizoen al in de Ligue 1. Ondanks de nederlaag gisteren tegen Toulouse in Beaujoire (0-1), profiteerden de mannen van Antoine Compoire van hun succes donderdag op het veld (2-1) om hun handhaving te bevestigen.

Het feest was van korte duur. Volgens Ouest France kwamen rond 22.45 uur ongeveer dertig gemaskerde personeelsleden het Beaujoire-stadion binnen, terwijl ongeveer dertig personeelsleden nog bezig waren met het vieren van onderhoud in de FC Nantes Arena. Valdemar Keita en zijn zoon Frank hadden net het gebouw verlaten.

Zie ook: Al het nieuws van de club Nantes

De aanvallers verwondden twee medewerkers

De aanvallers veroorzaakten twee lichte verwondingen bij de medewerkers, die met succes een van deze personen overmeesterden en aan de politie overdroegen. Ze zouden meteen zijn gekomen nadat ze hadden vernomen dat Moji Pyatt en Bakari Sanogo, in de euforie van het krijgen van onderhoud, de kist van FC Keita gingen verwijderen, die werd begraven tijdens de laatste dag van L1 bij Beaujoire. .

READ  Pep Guardiola erkent de superioriteit van Arsenal ondanks overwinning