Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

België zal op de euro kunnen vertrouwen op Kevin De Bruyne, die het proces vermijdt

Kevin De Bruyne heeft last van gebroken linker oogkas en neus ‘Er mag geen operatie worden uitgevoerd’Dat maakte bondscoach Roberto Martinez vandaag, maandag, op een persconferentie bekend. “Het nieuws is goed en alles zou goed moeten komen.”De Spaanse coach zei tegen de Rode Duivels en bevestigde dat: “Kevin komt over een week bij het team”, Na een paar dagen rust.

Volgens de Belgische Federatie (KBFA) zal De Bruyne zich maandag 7 juni bij zijn ploegmaats voegen, maar daarvoor moet hij nog een aantal tests doorstaan ​​om er zeker van te zijn dat alles in orde is met zijn oog en neus. ” Ik ben vooral zo teleurgesteld voor hem, omdat hij zo’n geweldig jaar heeft gehad en omdat hij geblesseerd in het gezicht naar buiten komt bij de C1, het moet zwaar voor hem zijn geweest. Sorry voor Eden Hazard. We weten allemaal hoe belangrijk hij is in onze groep. Hij heeft een paar dagen vrij. Als ik een advies voor hem had, zou het zijn om hem te vertellen dat hij van de gelegenheid gebruik maakt om goed te herstellen. We verwachten het 100%. Ik weet niet hoe zijn blessure zich zal ontwikkelen, maar hij is een sleutelspeler. »