Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bosz belooft voor OL

OL: Het einde van de persconferentie gemarkeerd door de offensieve beloften van Bosz Bos

Na een half uur discussie sloten Lyon-leiders en nieuwe coach Peter Boss hun eerste gezamenlijke persconferentie af. De Nederlander heeft veel aangedrongen op zijn wens om een ​​aanvallende wedstrijd te spelen, in lijn met wat Juninho ook wil ontwikkelen.

OL: Ulas weigerde Galtaire in maart te ontmoeten

“We hebben de dingen heel professioneel gedaan, met veel ethiek. Ik wilde je hierover vertellen dat ik in maart werd gevraagd om Christophe Galtier te ontmoeten. Moreel en professioneel heb ik voor het einde van het toernooi nog nooit een coach ontmoet. Dus het waren wij die in maart weigerden om verder te gaan.In dit onderwerp.Vervolgens stellen we een aantal prioriteiten.Peter (Boss) en anderen naar onze mening.Maar je kunt geen coach nemen die kan Hij heeft al een contract getekend en staat nog steeds onder contract bij zijn club die de meeste kampioen van Frankrijk is. Opgelost en tegelijkertijd hebben we met Peter gecommuniceerd. Er was een derde verzoek van een buitenlandse coach die Frans sprak. We hebben ons nooit zorgen gemaakt.”

OL – Juninho: ‘Deze balans vinden tussen verdediging en aanval is moeilijk’

Juninho: “We praten allemaal over het kunnen ontwikkelen van een goed spel en winnen, maar zekerheid hebben we natuurlijk niet. Als we 38 keer met 1-0 winnen, zijn we blij. Ik denk dat Peter een goede basis kan vinden “Het vinden van deze balans tussen verdediging en aanval is moeilijk. Gisteren faalde zelfs het beste team ter wereld, Manchester City (verwijzend naar de Champions League-finale, die ze verloren van Chelsea).”

OL – Peter Bosz: ‘Ik was op vakantie en heb alles opgegeven’

Peter Bosz: “Ik was op vakantie en heb al mijn spullen achtergelaten om naar de wedstrijden van Lyon te kijken. Het is nog vroeg om daar te komen, maar we zijn in gesprek met Juninho.”

In de wereld zien we overal Franse spelers. Het Franse voetbal staat op een zeer hoog niveau. Als ik naar Lyon kijk, vind ik altijd goede spelers, ook goede jongens. Zelfs na drie tot vier dagen vind ik het erg leuk om na te denken over de spelers die er zijn, hun kwaliteiten.”

READ  De club wil CNOSF overnemen om bezwaar te maken tegen de rode kaart van Abdel Hamid

Vincent Ponso: “We kregen 50 sollicitaties voor deze functie, maar we wilden iemand die aan ons profiel zou voldoen.”

OL – Jean-Michel Aulas: “We hebben fouten gemaakt, die hebben we gecorrigeerd door Peter binnen te halen”

Jean-Michel Aulas: “We hebben ons best gedaan om het toernooi te winnen, we waren niet ver. We waren het slachtoffer van veel scheidsrechtersfouten. Ze werden te weinig uitgevoerd, we maakten fouten en die hebben we gecorrigeerd door Peter binnen te halen. De Europa League is een doel.”

OL – Jean-Michel Aulas: “De transportenvelop is altijd groot geweest”

Jean-Michel Aulas: “Het transferbudget is altijd groot en beschikbaar geweest voor Juninho en de coach. Sommige spelers komen terug van een lening, anderen niet, en dan gaan we de komende twee maanden aan het team werken, zodat het is het beste wat het kan zijn en dat het vasthoudt aan onze speelfilosofie.”

OL- Peter Boss: “We willen winnen maar aanvallend”

Peter Boss: “Vergeleken met Ajax vinden we de jeugd, maar ook de stijl. Het belangrijkste is om te winnen, maar de manier om te winnen is ook belangrijk. Hier denk ik dat we willen winnen, maar dan op een aanvallende manier.”

Het is niet gemakkelijk, maar het is mogelijk om aanvallend te spelen en titels te winnen. Daarom moet je goed georganiseerd zijn in het toernooi. Het belangrijkste is om te verdedigen als de bal eenmaal verloren is, zonder dat je niet aanvallend kunt spelen. Daar heb je een hele goede organisatie voor nodig, en dat we de tijd nemen om te trainen.”

OL – Jean-Michel Aulas: “Ik heb met Rolland Courbis gesproken”

Jean-Michel Aulas: “Qua taal is het een heel belangrijk element, wanneer je bij een nieuwe club aankomt en dingen wilt veranderen, om direct berichten te kunnen sturen. Ik heb gesproken. Met verschillende mensen die met hem hebben gewerkt bij de tijd, inclusief Rolland Courbis, die me verzekerde dat hij een zeer sterke persoonlijkheid heeft en goed Frans spreekt. Dit verzekerde hij ons toen we elkaar van aangezicht tot aangezicht ontmoetten. Hij spreekt ook heel goed voetbal. “

Panathinaikos benaderde Deir Zakrian

Terwijl de wals van de coach door heel Europa voortduurt, wil Michel Der Zakarian de tijd nemen voordat hij zijn nieuwe basis vindt. Panathinakos (Griekenland) nam de afgelopen dagen contact op met de huidige voormalige coach van Montpellier, op zoek naar een technicus na het ontslag van Laszlo Boulogne.

READ  Sergio Agüero komt eraan, deze Coman-baan vliegt weg?

De Franse associatie met de Griekse club is makkelijk, met Pierre Drossi die de functie van sportief directeur bekleedt. Maar Michel Der Zakarian wilde niet doorgaan met de eerste methoden van Panathinako. De Fransen wachten op een ambitieuzer project in Frankrijk of in het buitenland. Als zijn naam de afgelopen uren in Brest de ronde heeft gedaan, is er momenteel geen contact met de Bretonse leiders. Zijn naam is vooral terug te voeren op Bordeaux. Eerst ontruimd voordat hij King Street verliet, werkt Michel Der Zakarian aan de papieren van een overnameproject.

(Liter)

OL – Peter Boss: ‘Met Juninho hadden we het meteen over voetbal’

Juninho: “Hij houdt van het aanvallende systeem, spelen om doelpunten te maken. Hij vertelde me dat om aanvallend te spelen, je moet reageren zodra je de bal verliest, meteen moet handelen, en dat is het eerste wat hij wil doen.” ” . Als we die balans vinden, hebben we alles in huis om resultaten te boeken.”

Peter Boss: “We hadden het meteen over voetbal, en dat vind ik leuk.”

OL – Peter Bosz: “Ik ben gewend om met jongeren te werken”

Peter Boss: “Ik ben gewend om met jonge mensen te werken. Als ze kwaliteiten hebben, ben ik niet bang om ze te laten spelen. Ik weet dat de academie hier belangrijk is. In Lyon zijn er altijd goede jongens, dus ik ben erg benieuwd naar weet wat daar gebeurt. Vandaag zijn er al zeer goede mensen in het team.”

OL- Peter Boss: “Ik heb een aanvallende en aantrekkelijke speelfilosofie”

Peter Boss, de nieuwe OL-coach:

“Ik ben erg blij om daar te zijn, bij een hele grote club. Natuurlijk, toen ik speler in Frankrijk was, ontmoette ik Lyon al, toen ik ook Ajax coachte. Het is een geweldige club., met vriendelijke supporters. Ik hoop dat om daar veel succes te behalen.”

READ  Real Madrid: de hete reactie van Freeland Mindy

“Ik heb een aanvallende en aantrekkelijke speelfilosofie. We spelen voor de fans en niet voor onszelf. Daarna hangt het af van de spelers waarmee we gaan spelen. Ik zal eerst met hen trainen. Hij houdt van aanvallend voetbal, slimme en technische spelers .”

OL – Jean-Michel Aulas: “De coach die het beste bij onze wensen past”

Jean-Michel Aulas op een persconferentie:

“Met Vincent Ponso en Juninho hebben we goed gewerkt en zijn blij om met de meest effectieve en belangrijke oplossing te komen, waarmee we de tweede trap van de raket kunnen bereiken. De eerste was Juninho die twee jaar geleden arriveerde.”

“We hebben ervoor gezorgd dat we zijn overgestapt op het profiel van de manager, dat het beste aansluit bij onze wensen: ervaren, met de mogelijkheid om jeugd te spelen, een beledigende verwijzing naar de media en fangroepen. Dit profiel, er waren niet veel kandidaten, dus we haastten ons om haal ze terug.” Peter antwoordde op Dit dossier Ik herinner me Peter Boss die Ajax leidde in de halve finale van de European League, wat 1000 angst veroorzaakte.

OL: Peter Boss-show staat voor de deur

Om 10.00 uur zal Peter Boss voor het eerst aanwezig zijn op een persconferentie. De nieuwe coach van OL, die Rudi Garcia zal opvolgen, moet zich specifiek richten op de organisatie van de club voor volgend seizoen. Hij wordt vergezeld door Jean-Michel Aulas, voorzitter, Juninho, sportief directeur, en Vincent Ponso, algemeen directeur voetbal.

Leonardo Jardim naar Saoedi-Arabië?

En volgens Sky-journalist in Italië Fabrizio Romano is de verwachting dat de voormalige Monaco-coach Leonardo Jardim binnen enkele uren tekent voor Al Hilal in Saoedi-Arabië tot juni 2022. Volgens de Italiaanse journalist is er nu een akkoord bereikt. Die werd al gevonden tussen de Portugese en de Saoedische club.

OL: Peter Bosz introduceerde zondagochtend

Na de officiële aankondiging op zaterdag volgt de komst van Peter Boss op de bank bij Lyon deze zondag op zijn presentatie. Jean-Michel Aulas, Vincent Ponso, Juninho en de nieuwe Nederlandse coach van Les Gones houden om 10.00 uur een persconferentie om de kenmerken van deze nieuwe technische organisatie toe te lichten.