Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lukaku Provoc Ronaldo

Aan de zijlijn van het vinden van Portugal in de ronde van 16 van het EK, stuurde Romelu Lukaku een kleine schop naar Cristiano Ronaldo.

Met drie overwinningen in drie groepsfaseduels kwam België er makkelijk uit استطاعت Valideer zijn ticket voor de knock-outfase van Euro 2020. Maar om zijn gestelde doel om de competitie te winnen te bereiken, moeten de Rode Duivels Portugal al in de ronde van 16 uitschakelen.

Een poster waarop het duel binnenkomt Cristiano Ronaldo En de Romelu Lukaku Het zal noodzakelijkerwijs worden gecontroleerd. Tijdens een persconferentie op vrijdag lanceerde de aanvaller van Inter Milan ook vijandelijkheden, niet aarzelend om een ​​kleine tackle voor zijn Luciennes-tegenhanger aan te pakken.

“Ik denk dat hij een beetje jaloers is op mijn kracht.”

“Hij won de titel van topscorer (in de eerste divisie, nota van de redactie), maar wij wonnen het kampioenschap. Het was vooral belangrijk om die titel te winnen en dat was mijn doel.”,,Zo werd de Belg ontslagen, en voegt eraan toe: “Ik ben jaloers op Cristiano omdat hij dribbelt en schiet. Integendeel, ik denk dat hij een beetje jaloers is op mijn kracht en doel, en op ons teamspel.”. Als CR7 geen motivatie heeft…

Lees ook: Ronaldo is de grote angst van de Rode Duivels

READ  België kent maandag in Istanbul zijn tegenstanders in de Olympische voorrondes