Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hojbjerg en Bale, twee Spurs op missie naar onderkomen

Onder zijn stoere uiterlijk, met zijn linkerarm volledig bedekt met tatoeages waardoor hij eruitziet als een gedoemd of matroos, toonde Hogberg al zijn delicatesse tijdens het acute hartfalen van teamgenoot Eriksen in de eerste wedstrijd tegen Finland.

Ik zag Christian daar liggen en zijn ogen wendden zich naar het veld. Maar haar ogen waren helemaal wit en ze dacht dat er iets mis was“, Hij zei.”Ik bleef lang genoeg bij het personeel om te overleggen, maar zag de armen zwaaien voor eerste hulp. was eng“, hij voegde toe.

Na twee openingsnederlagen tegen Finland (1-0) en België (2-1), die op een heel begrijpelijke manier slecht begon – op een zeer begrijpelijke manier – vond Denemarken de middelen om zijn ticket voor de achtste plaats te bemachtigen door Rusland te verpletteren (4) . -1), bij Barkin Stadium in brand in Kopenhagen.

Denemarken, wat een geweldige finale!

Nieuwe Euro begint voor Denemarken

Denemarken is een buitenstaander in deze Euro en heeft daar nieuw vertrouwen gekregen, gesterkt door Eriksens geruststellende gezondheidstoestand, een operatie om een ​​miniatuur defibrillator te implanteren en vervolgens ontslagen uit het ziekenhuis.

En zelfs zonder de voormalige Deense ster Tottenham Hotspur (vóór de komst van Hogberg afgelopen zomer), begint er bijna een nieuwe competitie voor een team opgeschrikt door de kampioenssaga van 1992, een epos dat ze niet deden. De overgrote meerderheid wordt niet geboren.

Puntbal en middenvelder Parker, in een team waar iedereen alleen oog heeft voor vleugelspeler Mikel Damsgaard, is Hogberg een essentieel onderdeel van de collectieve balans, zoals hij dit seizoen bij Spurs is geweest.

READ  Manchester City ondermijnt Leeds en consolideert zijn leidende positie

Ondanks een matig seizoen voor Spurs, werd zijn transfer van 17 miljoen euro van Southampton algemeen beschouwd als een van de beste deals van de recente transferperiode in de Premier League.

Hij heeft Jose Mourinho, die nog steeds erg geïnteresseerd is in deze vitale positie in zijn etablissement, volledig verleid in tegenstelling tot Gareth Bale, die hem zaterdag op het veld zal aantreffen, voor wie het vertrek van de Portugees medio april opmerkelijk was. Comfort.

Na de relatieve mislukking van zijn terugkeer op huurbasis bij Tottenham, hoopte de door Real Madrid gecontracteerde spits zijn kant van Wales op te laden, want hij heeft nog nooit teleurgesteld.

Kantel uw Euro naar de rechterkant

Het nationale team van Wales werd ook beïnvloed door een epische legende, maar het was minder ver, tot de halve finales van Euro 2016, en Wales vocht hard in de eerste ronde die beloofde trefzeker te zijn, met een gelijkspel met Zwitserland (1-1 ). En zijn overwinning op Turkije (2-0) en een nipte nederlaag op Italië (1-0).

Maar Euro Bill vergelijkt zijn seizoen in Londen voorlopig op een schokkerige manier.

Met weinig in zicht tegen Zwitserland en Italië – waar hij in de 75e minuut een grote kans op gelijkmaker miste – was hij briljant tegen Turkije, maakte twee passes en creëerde vijf duidelijke kansen – een record – maar miste een penalty in zijn geheel met een score van 1-0.

Gareth Bale stuurt de strafschop naar de tribunes!

Hoewel de toekomst van de 31-jarige spits, een jaar voordat zijn contract bij Real Madrid afloopt, onzeker is, is deze ronde van 16 een kans om zijn concurrentie op de goede weg te krijgen.

READ  Het Franse nationale team: een van de "verbannen" helden is Mbabé, de Gouden Bal .. Benzema heeft vertrouwen - voetbal

Vooral dat in het geval van de kwartfinales, tegen Nederland of de Tsjechen, de Welsh terugkeren naar Bakoe, waar ze hun stempel drukten op de eerste twee wedstrijden daar.

Onherstelbaar buiten het veld, met zijn voorspellingen in persconferenties – zoals de keer dat hij zei dat hij wist waar Sergio Ramos volgend seizoen zou spelen, voordat hij “verdediging” antwoordde toen hem werd gevraagd om het te onthullen – nu op de grond moeten Bale and the Dragons vuur spuwen. .