Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mancini stelt een vloot van ere Verratti . op

Voor het eerst in 67 jaar voor Oostenrijk

Oostenrijk bereidt zich voor om de eerste van de 16 te spelen in een grote competitie sinds het WK van 1954 en de derde plaats na het WK van 1934. In deze twee eerdere fasen bereikten de Oostenrijkers de halve finales van het toernooi.

Oostenrijk Eerste Ronde (Groep C)

Oostenrijk 3-1 Noord-Macedonië

Nederland 2-0 Oostenrijk

Oekraïne 0-1 Oostenrijk

Italië Ronde 1 (Groep A)

Turkije 0-3 Italië

Italië 3-0 Zwitserland

Italië 1-0 Wales

Surrealistische serie Nacional

Om de knock-outfase te bereiken, bevestigde Italië hun uitstekende pre-toernooiniveau. Alle competities samen bleef hij in 30 ongeslagen wedstrijden (25 overwinningen, 5 gelijke spelen) en 11 opeenvolgende schone lakens (1055 minuten ongeslagen).

De droomachtige omgeving van Azure

Afwezig tijdens de eerste twee wedstrijden, begon Marco Verratti opnieuw, voor de eerste keer gekoppeld aan Nicolo Barilla, zoals onze specialist Johan Crochet ons aankondigde. Vanavond hebben we de Italiaanse middenvelder Barilla Jorginho Verratti. Wat zorgt voor wat vonken in het midden van het veld…

Samenstelling van Oostenrijk: Alaba aan de linkerkant, Arnautovic terug

Franco Foda brengt duidelijk een vierrichtingsverdediging op één lijn met Alaba op zijn favoriete linksbackpositie. Let op de comeback van Arnautovic voorin, geschorst in de laatste wedstrijd voor het beledigen van de Macedonische verdediger Alewski.

Bachmann – Lehner, Dragovic, Hinterger, Alaba – Schlager, Grelich – Laimer, Sabitzer, Baumgartner – Arnautovic

Samenstelling Italië: Verratti is er, Acerbi vervangt Chiellini

Roberto Mancini bleef met alle macht bij 4-3-3, met uitzondering van Chiellini die geblesseerd raakte bij de kip en vervangen werd door Acerbi. Locatelli op de bank, Verratti is de zittende.

READ  "Het is een kwestie van overleven": journalist Matteo L'Arteau kondigt aan dat zijn been zal worden geamputeerd

Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Accra, Spinazzola – Barilla, Jorginho, Verratti – Berardi, immobiel, Insigne

Goedenavond iedereen

Welkom bij ons commentaar om de live-ronde van 16 van de euro tussen Italië en Oostenrijk op Wembley te volgen. Wie heeft het recht om in de kwartfinales met België of Portugal samen te werken? Vertrek om 21.00 uur!