Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tour de France 2021 – Fase 2: Van der Poel – Van Aert, een duo in een tijd van revanche

Ze vormen zo’n onafscheidelijk trio dat, als waanzinnige stoten, Julian Alaphilippe, Wute van Aert en Matthew van der Poel zaterdag noodzakelijkerwijs de meest verwachte mannen waren in de Bretonse Tour Opening in 2021. De finale werd voor hen gemaakt. Maar onder die drie mannen stond een van hen duidelijk boven de andere twee. Toen Julian Alaphilippe zijn mijn neerlegde kort na de verschrikkelijke helling van Voss-au-Loup, bevielen zijn Belgische en Nederlandse tegenstanders de rest van Peloton: ze zagen de schade.

Julian was de sterkste vandaag‘”, gaf Van der Poel eenvoudig toe, die graag veel had willen winnen bij zijn eerste stappen in de Tour. De gele trui zou hem in staat hebben gesteld een eerbetoon aan zijn grootvader, Raymond Poulidor, te steunen, die niet stuiterde. Ondanks met acht podia in Parijs, heeft hij zijn team, Alpecin-Fenix, toestemming gekregen van de UCI om een ​​paarse en gele trui te dragen, geïnspireerd op de trui die “Poupou” droeg tijdens zijn eerste Tour de France in 1962.”Het was zo gaaf om dit shirt te dragen als eerbetoon aan mijn grootvaderMaar dat was niet genoeg, zei hij.

Tour de France

Hirschi en Froome wachten, Soler eruit, Lemoine heeft een pneumothorax

6 uur geleden

Van der Poel, knappe verliezer: ‘Alaphilippe was echt de sterkste vandaag’

Ik had niet de benen die ik wou dat ik hadNederlandse spijt. Ik zat in een slechte positie aan de voet van de laatste heuvel, ik probeerde terug te keren. Toen Julian wegging, probeerde niemand hem op te halen. Pogacar en Roglic kwamen naar beneden, ik kon ze verslaan maar mijn benen brandden.“Hoop te krijgen”betere gevoelensZondag richting de Mer de Bretagne, waar hij beloofde zijn geluk te beproeven.Ik probeer het morgen opnieuw (zondag, opmerking van de redactie)VDP, die pas als 20e eindigde, bevestigt aan het einde van het eerste peloton acht seconden achterstand op Julian Alaphilippe.

Van der Paul: ‘Julian is sterk en komt zeker nog een keer terug’

Wut van Aert sloot het seizoen iets verder af, 13 seconden achter de winnaar. In de beslissende hobbels speelde de Belgische kampioen met het luxeteam van Primoz Roglic dat achter Alaphilippe reed na de aanval van laatstgenoemde. Toen, zodra zijn leider op zijn beurt vertrok, stond Van Aert min of meer op. Maar gezien de gang van zaken, met deze twee enorme botsingen die al een deel van het peloton beschadigden, lag het belangrijkste bijna ergens anders. “Deze dag was niet de beste voor ons, maar het had ook veel erger kunnen zijn, familielid Van Aert. Ik heb genoten van mijn eerste dag in het Belgisch kampioensshirt tot de grote herfst. “

Chaos on the Tour: Tony Martin raakt een van de markers, tientallen lopers op de vloer

Zondag wordt dan ook hét moment om de twee topnamen uit de Benelux terug te trekken. Bied ze de mogelijkheid om wraak te nemen op de grond. Maar gezien de tijd die zaterdag wordt gegeven, lijkt de gele trui, behoudens het risico van de race, al buiten bereik. Tijdens het trappen kunnen we ons nauwelijks voorstellen dat ze hun handicap op Julian Alaphilippe vullen. Er is nog een potentiële overwinning in etappes. Het zal meer zijn dan alleen een troostprijs.

Maar om hun toonbank te openen, zullen Van Art en Van der Poel iets anders moeten laten zien. Giant Alpecin-Fenix ​​is ​​het daarmee eens: “Ik heb betere benen nodig om Julian hopelijk te verslaan, want hij is zo sterk en hij is nog steeds op zondag. “Zijn grootvader moest het hem vaak herhalen, maar op de tour komt de glorie niet op die manier. Matthew van der Poel stipt het voor de hand liggende aan: de tour is iets anders.

Fase één samenvatting: Van de wereld al naar het tapijt, al aan de top

Tour de France

Tourdebatten: is dit de beste overwinning van Alaphilippe op Grande Boucle?

8 uur geleden

Tour de France

Van der Poel, knappe verliezer: ‘Alaphilippe was echt de sterkste vandaag’

8 uur geleden

READ  Dutch Grand Prix weer bedreigd