Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Luis Enrique kondigt dit aan, en de cracks bereiken Paris Saint-Germain!

Luis Enrique kondigt dit aan, en de cracks bereiken Paris Saint-Germain!

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

Luis Enrique kondigt aan dat de scheuren Paris Saint-Germain bereiken!

Gepubliceerd op 16 mei 2024 om 8.30 uur

Als fervent sportliefhebber groeide hij op met het geluid van Formule 1-motoren en de heldendaden van Ronaldinho. Tegenwoordig, met een masterdiploma in sportjournalistiek, mist hij niet langer een Formule 1 Grand Prix of een wedstrijd van Paris Saint-Germain, wat zijn passie en specialisatie is.

Woensdagavond tegen OGC Nice zette Bradley Barkula een puike prestatie neer waardoor Paris Saint-Germain met 2-1 kon winnen in het Stade Aiglones. Na de wedstrijd heeft Luis Enrique niet nagelaten zijn jonge vleugelspeler te prijzen en gelooft dat hij andere jonge talenten zou kunnen overtuigen om bij Paris Saint-Germain te tekenen.

Na te zijn verslagen door Toulouse (3-1). Paris Saint Germain Het werd verwacht bij de bocht in het grasOGC Leuk. De Parijzenaars reageerden door op gras te winnenAllianz Rivièra (2-1) Met name dankzij de uitstekende Bradley Barkola, doelpuntenmaker, assist en bedenker van het pakket Cool Melvin. Na de vergadering, Luis Enrique Het werd gelanceerd voor de voormalige speler vanolen benadrukte zelfs dat dit andere jongeren zou kunnen aanmoedigen om zich aan te sluiten Paris Saint Germain.

“Bradley heeft bewezen dat hij klaar is om op het hoogste niveau te vechten.”

Jongeren aan het spelen krijgen is onderdeel van ons project. Het moet duidelijk zijn dat het proces van het trainen van een jonge speler niet lineair is. Er zijn ups en downs. Bradley heeft dat dit seizoen bewezen. Hij heeft bewezen dat hij klaar is om op het hoogste niveau te vechten. Woensdag speelde hij zowel aanvallend als verdedigend een geweldige wedstrijd », zegt de coach Paris Saint Germain In een persconferentie alvorens verder te gaan.

READ  voetbal. ASSE nam afscheid van Laurent Batlles na de nederlaag tegen Guingamp

“Het is een club die spelers uit het buitenland kan contracteren.”

Tegen Nice, dat moeilijk onder druk te zetten is, lieten onze aanvallers ons toe om hoog te verdedigen en agressief te verdedigen. Met Bradley en andere jongere spelers heeft de club een interessant aanbod voor iedere jongere die naar Paris Saint-Germain wil komen. Er zijn kansen als je over de juiste instelling en kwaliteit beschikt. Het is een club die spelers uit het buitenland kan aantrekken, maar ook jongeren uit het eigen trainingscentrum kan binnenhalen. Ik ben erg blij met de wedstrijd die het team heeft neergezet “, Toevoegen Luis Enrique.