Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frans zaalvoetbalteam in Caen: Ticketkantoor open

Frans zaalvoetbalteam in Caen: Ticketkantoor open

Zie mijn nieuws

Voor het eerst in zijn geschiedenis gekwalificeerd voor de WK-finale wereldbekerHet Franse zaalvoetbalteam speelt een internationaal voorbereidingstoernooi in het Palais des Sports in Cayennepeper (Calvados)Van zaterdag 3 februari tot en met maandag 5 februari 2024. De Fransen nemen het op tegen België en Nederland. Tickets voor dit evenement gaan op maandag 8 januari open op de officiële website van Franse voetbalfederatie.

Drie wedstrijden, twee mogelijkheden

Er zijn twee mogelijkheden voor het publiek om deze bijeenkomsten bij te wonen, die de eerste fase vormen van de voorbereidingen van de Blues voor het WK, dat van 14 september tot 6 oktober 2024 in Oezbekistan wordt gehouden. Ofwel losse kaartjes voor elke wedstrijd, ofwel een ‘3-match’-pakket, waarmee je de hele competitie kunt bijwonen.

Wedstrijdschema:

  • Zaterdag 3 februari (17.00 uur): België – Nederland.
  • Zondag 4 februari (21.15 uur): Frankrijk – België.
  • Maandag 5 februari (21.15 uur): Frankrijk – Nederland.

Waarderingen:

  • Algemeen publiek: pakket “3 Matches” vanaf € 16 tot 14 januari (€ 20 na deze datum); Frankrijk – België en Frankrijk – Nederland vanaf 8 euro tot 14 januari (10 euro na deze datum); België – Nederland 4 euro tot 14 januari (5 euro na deze datum).
  • Supporters- en Licentiehoudersclub: “3 Wedstrijden”-pakket vanaf € 14; Frankrijk – België en Frankrijk – Nederland vanaf 7 euro; België – Nederland vanaf 3 euro.

Volg al het nieuws uit je favoriete steden en media door je te abonneren op Mon Actu.