Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ASSE SALE: “Het is net Real Madrid”, kondigt de zware dingen aan

ASSE SALE: “Het is net Real Madrid”, kondigt de zware dingen aan

Als fervent sportliefhebber groeide hij op met het geluid van Formule 1-motoren en de heldendaden van Ronaldinho. Tegenwoordig, met een masterdiploma in sportjournalistiek, mist hij niet langer een Formule 1 Grand Prix of een wedstrijd van Paris Saint-Germain, wat zijn passie en specialisatie is.

De verkoop van ASSE staat nu voor de deur. De club heeft al aangekondigd dat het exclusieve onderhandelingen is begonnen met de Kilmer Sports Ventures-groep van de Canadese zakenman Larry Tanenbaum. Voor Chris Mavinga zou dit een enorm project voor de Groenen kunnen zijn.

Het is nu officieel,ASSE Het begon exclusieve onderhandelingen met de Canadese groep Kilmer sportprojecten Om de club te verkopen. Zakenman Larry Tannenbaum zit achter de overname. Niet veel bekend in Frankrijk, het is heel gebruikelijk in Canada, vooral in Canada Toronto Waar hij het al heeft wilde vogels in NBAMaar ook eerlijkheid Multilateraal, Toronto FCof Chris Mavinga Geëvolueerd van 2017 tot 2023. De mogelijkheid om te presenteren hoe Larry Tannenbaum Hij leidt zijn teams.

‘Je voelt je alsof je bij Real Madrid bent’

Als je in Toronto bij de club bent, heb je het gevoel dat je bij Real Madrid bent. De communicatie rond deze club was echt geweldig en indrukwekkend. Er hingen camera’s boven je hoofd en tijdens het spel kon je ze niet eens zien. Ze deden het na de wedstrijd, in films aan het einde van het seizoen, delen van games. Dit zijn het soort dingen waardoor je ervaringen wilt opdoen. Het voelde alsof we op Netflix zaten. Het is net een serie, je wilt het avontuur volgen “, zegt de voormalig verdediger in een interview met wordt groenvoordat u verdergaat.

READ  Live uitzending - Mercato: De Spaanse pers ging uit zijn dak na de laatste aflevering van de tv-serie Mbappé

“Er zijn maar weinig historische clubs die dezelfde schare fans hebben als Saint-Etienne.”

In Frankrijk vind ik dat we de middelen die we aan communicatie besteden nog steeds een beetje te veel verwaarlozen. Dat is jammer, want met dit soort dingen kun je je club uitbreiden, nieuwe fans aantrekken, meer mensen naar het stadion halen… Zelfs als het niet de grootste stad van Frankrijk is, heeft ASSE een geschiedenis. Ik denk dat hij de sport goed genoeg kent om hem opnieuw te maken met de moderniteit van vandaag. Zeer weinig historische clubs hebben dezelfde schare fans als Saint-Etienne vandaag de dag “, Toevoegen Chris Mavinga.