Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lucy Brain trots op de reis van de Panthers: ‘Laten we stoppen met terugkijken, want de toekomst zal beter zijn’

Lucy Brain trots op de reis van de Panthers: ‘Laten we stoppen met terugkijken, want de toekomst zal beter zijn’

Lucia Hersenen Ontdek de spanning van een groot toernooi tijdens de FIFA Wereldbeker 2022 in Terrassa en Amsterdam. Een jaar later bevestigt hij zijn status ter gelegenheid van het EK, terwijl de verdediging indruk blijft maken op de experts. En aan haar kant kreeg ze vertrouwen. Buiten het veld overtuigde zijn persoonlijkheid het hele team. Lucy In Panthers is het een krachtig verhaal. Ze is openhartig, grappig en spontaan en maakt deel uit van deze groep jonge mannen die klaar staan ​​om de grenzen van het team te verleggen. Aan de vooravond van de finale toonde ze haar relaxte gezicht.

In welke gemoedstoestand kwam het team naar buiten? overwinning in de halve finale op Duitsland ?

“Ontspan. De opwinding van de overwinning was te sterk. Het kwam snel terug. In gedachten concentreerden we ons snel op de finale. Hier zien we dat we het pad zijn overgestoken. We wilden onze vleugels niet verbranden door te zingen of dansen.”

En fysiek?

“We hebben het hele jaar gewerkt om dit soort wedstrijden met elkaar te kunnen spelen. Met al deze gewichtheftrainingen hebben we geleerd hoe we blessures kunnen voorkomen. We zijn er klaar voor. Er is nog maar één wedstrijd over.”

Ook mentaal heb je een mijlpaal bereikt. Hoe heeft de aankondiging van je aanwezigheid in de finale vóór het toernooi je carrière in het toernooi veranderd?

“We hebben nog niet officieel aangekondigd dat het ons doel is om in de finale te spelen. Sommige meisjes zeiden dat. We mikten op een medaille. Uiteraard dromen we van goud. We zijn al zeker van het geld. Wij geloven. Ons spel is prachtig om te zien.”

READ  Anderlecht klopt Nordsjelland met een tweehonkslag van Verchatteren en een pass van Esposito

Wat vind jij van dit puntloze record tegen Nederland?

“Het verleden is het verleden. Nu wordt het team aangevuld met meiden die altijd ervaring hebben. De ouderen hebben nederlagen gehad, maar de essentie is anders. We zijn fysiek sterker. We blijven vooruitgang boeken. Laten we stoppen met het zien van het verleden, want de de toekomst zal beter zijn.”

Laten we het over Nederland hebben. Waarom is dit team zo sterk?

“Hun spel is solide. Ze zijn agressief.”

Kan de verdediging van de Red Panthers stand houden?

“Natuurlijk. Ik ben er trots op om deel uit te maken van deze verdediging. Tijdens de training ben ik minder trots als Raúl ons vraagt ​​om te verdedigen vanaf 50 meter. We hebben veel gewerkt. Ik vergeet het werk van onze middenvelders en aanvallers niet.” die druk uitoefenen op de tegenstander, waardoor deze minder tijd heeft om na te denken.

Zou de sleutel tot de wedstrijd niet het vinden van de juiste balans tussen verdedigende kracht en aanvallende vastberadenheid zijn?

“Tegen Nederland is het heel moeilijk om eruit te komen. Ze profiteren van de kleinste ruimte om ze heel snel te verslaan. Tijdens dit toernooi hebben we laten zien dat we op onze verdediging kunnen vertrouwen. Onze aanval leverde een aantal geweldige teamgoals op vanuit het midden.” We zullen zien welke doelpunten we scoren in de finale.”

Tussen het Olympisch ticket en de Europese titel schommelt je hart.

“Ik ben meer gefocust op de Europese titel. We zullen later meer zien.