Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Live.  Ultra-trail du Mont-Blanc: Jocelyne Pauly Tijdelijke vierde zaterdagochtend, Beñat Marmissolle 8e

Live. Ultra-trail du Mont-Blanc: Jocelyne Pauly Tijdelijke vierde zaterdagochtend, Beñat Marmissolle 8e

Op zaterdagochtend, om 11.30 uur, nam de Spanjaard Kilian Journet de leiding in de race, voor Matthew Blanchard en de Amerikaan Jim Walmsley.

Beñat Marmissolle noteert een zeer goede achtste plaats Na 17 uur inspanning. Le Souletin, dat uitkijkt op het kruispunt van Trient (k142), is de eerste in zijn leeftijdsgroep (40-44 jaar).

Om Beñat in realtime te volgen, hij is hier!

van zijn kant Maxime Casagos werd gedwongen met pensioen te gaan Na 8u27 van de race. “Mijn lichaam wilde niet meer lijden op 65 km en ik moest toegeven aan een stop. (…) Het verlaten is moeilijk te analyseren en te accepteren heet. Onverklaarbare en ondankbare reactie van mijn lichaam, moeilijk te doorgronden want maandenlang was de vorm zo goed, de voorbereiding was perfect en gerespecteerd. Markttafel over de race. Kortom, het was een dag zonder hem, mijn excuses aan iedereen die vandaag in mij geloofde.”

De redactie adviseert je

De redactie adviseert je

De redactie adviseert je

Jocelyn Poly 4 tijdelijk

Onder vrouwen straalt Jocelyn Polly altijd met duizend lichtjes. La Béarnaise wijst naar deze zaterdag op de voorlopige vierde plaats!

Hij is ook de eerste Fransman sinds de top drie die Canadees (Marianne Hogan, eerste) of Amerikaan (Kate Shedd 2, Kaitlyn Gerben, 3) is.

Jocelyn in realtime volgen, dat is hoe!

De redactie adviseert je

De redactie adviseert je

READ  Isabel Ithorboro, droevig nieuws