Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fietspad.  Nieuwe wereldtitel voor Mayennaise Heidi Gaugain

Fietspad. Nieuwe wereldtitel voor Mayennaise Heidi Gaugain

Heïdi Gaugain is de wereldkampioen in de puntenkoers. (© Gilad Kavalerchik))

Een gouden medaille was voor hem niet genoeg. Heidi Gauguin Ik ging er weer een halen vrijdag 26 augustus naar mij Tel aviv, Israël).

Het Mayennaise-team won de puntenkoers bij de Junioren bij de gezonde. En zo voegt ze een tweede wereldtitel toe aan haar toch al jonge en geweldige trackrecord.

Collectief winnen was te gek. Dit individueel doen is weer anders. Je voelt je heel sterk.”

Heidi Gauguintweemaal wereldkampioen

Zoals het was tijdens haar overwinning op de ploegachtervolging, won degene die zonder onderarmen werd geboren tussen de gezonde. Dit belooft veel goeds voor hem voor een mooie toekomst.

Intensief eindeseizoensprogramma

Over twee weken neemt Heïdi Gaugain deel aan de laatste ronde van de Junior Nations Cup op de weg in De Watersley Challenge in Nederland (9-11 september).

De voormalige licentiehouder van Vélo Saint-Georges Aventure zal dan deelnemen aan Wereldkampioenschappen wielrennen. Het vindt plaats in oktober in Saint-Quentin-en-Yvelines.

Was dit artikel nuttig voor u? Merk op dat u Le Courrier de la Mayenne kunt volgen in de rubriek “Mijn nieuws”. Met één klik, na registratie, vindt u al het nieuws van uw favoriete steden en merken.

READ  Diversen: Mbappé's productiebedrijf is amper een samenwerking aangegaan met de National Basketball Association