Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Italian League – Lazio betaalt Inter elegant!

L’Inter Milan een concédé sa première défaite de la saison chez la Lazio Rome (3-1) een kwartier. Simone Inzaghi moet nog steeds wachten om een ​​punt terug te krijgen als Inter-coach bij Lazio, de club waar hij het grootste deel van zijn carrière als speler doorbracht en daarna het technische vak leerde. Net als vorig jaar (de nederlaag al met 3-1) kreeg Inzaghi een competentieles van zijn opvolger op de bank, Maurizio Sarri. Het laatste doelpunt was net voor het uur door Luis Alberto en Pedro te schieten, terwijl Inter Milan net de gelijkmaker maakte door Lautaro Martinez (51), in reactie op de openingstreffer van Felipe Anderson (40).

Luis Alberto herstelde de suprematie van Lazio met een prachtig oncontroleerbaar schot waardoor Samir Handanovic niet meer reageerde (75e plaats). Pedro is vastbesloten om een ​​curlingschot te krijgen na een verward werk in de omgeving van Milaan (86e plaats). Met twee overwinningen en een gelijkspel in drie wedstrijden leidt de hoofdstadclub tijdelijk het klassement (7 punten), één punt voor Inter, dat de eerste twee wedstrijden won. In de andere wedstrijd van de dag zette Monza een moeilijke leercurve voort voor hun eerste Serie A-debuut nadat ze hun derde in drie wedstrijden thuis hadden verloren van Udinese (1-2).

READ  Veldrijden. Sebmotobikes CX team ervaring opgedaan in Nederland