Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ten Hag rekent af met journalist

Ten Hag rekent af met journalist

Manchester United-coach Eric Ten Hag koestert een diepe wrok. Dat realiseerde een Engelse journalist zich vrijdag.

Manchester United-manager Eric Ten Hag bespotte Sky Sports-journalist Gary Cottrell tijdens de persconferentie van Southampton vandaag.

Cotterell reisde in april naar Nederland en wachtte buiten het trainingsveld van Ajax op commentaar van Ten Hag over zijn gesprekken om baas van Manchester United te worden, maar de Nederlander begreep er niets van toen hij het veld verliet.

Ten Hag niet tevreden over positie journalist

“De Nederlander stak zijn hand op om de Sky Sports-camera te blokkeren voordat hij vertrok. Hij keek een beetje verbaasd en verbaasd dat er een Sky Sports-microfoon voor hem stond.” ‘Hij wilde eigenlijk niet te veel zeggen, hè? Hij zal moeten wennen aan een iets minder ontspannen sfeer dan hier in Amsterdam.’

Ten Hag vergat de acties en opmerkingen van Cottrell niet en negeerde vandaag de verslaggever die een vraag probeerde te stellen.

The Manchester Evening News meldde dat Ten Hag nog steeds boos was op Cottrell over wat er afgelopen voorjaar is gebeurd, maar ook via een tweet die de Engelse verslaggever kort na de recente 4-0-nederlaag tegen Brentford stuurde. De tweet luidde: “Karma”, gevolgd door een sarcastische gezichtsemoji.

READ  Caravan zachte poppen cultiveren geluk