Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Live – Olympische Spelen in Tokio: Chardy sluit zich aan bij Humbert, twee Fransen gekwalificeerd voor de kwartfinales van tennis

Goud en bedrog voor de Franse delegatie

De dag na Clarice Agpegnio’s Olympische titel in Tokio, heroverde Frankrijk een derde gouden medaille in het roeien met een overwinning voor roeiers Hugo Boucheron en Mathieu Androdias in het roeien.

Maxim Grost, voor de achtste keer in de halve finale van de 100 meter vrije slag, plaatste zich donderdag voor zijn eerste wereldfinale uit zijn carrière, waar hij het opneemt tegen de Rus Kliment Kolesnikov, de nieuwe Europese recordhouder, de Amerikaan Caleb Dressel.

– Antoine Fickert, die zijn olympische debuut markeerde, stopte in de halve finale van de 200m schoolslag met de nummer 12 snelste tijd in 2’09” 97. De 22-jarige Toulouse was tot zijn beste in de serie op de dag De eerste (2’9″ 54, al twaalfde).

– Juliette Labuse, de enige Franse deelnemer, eindigde als negende op 2’28” 65, op het circuit van de Mont Fuji, 120 kilometer van Tokio, en de zilveren medaillewinnaar van zondag Annemeck van Vleuten uit Nederland pakte de Olympische dubbel.

– Voor het eerst sinds de start van de Olympische Spelen in Tokio heeft het Franse judo geen medaille gewonnen, met de vroege eliminaties van Margot Pinot in -70kg en Axel Clairgate in -90kg.

– De slechte reeks van het Franse schietteam gaat door. 2016 Rio zilveren medaillewinnaar Jean-Charles Valladotte, en Thomas Cheraulet, werden uitgeschakeld in de 32e ronde in de finale van het enkelspel. De hoop van mannen rust nu op Pierre Billion. Bij de dames begint de Europese kampioene Lisa Barbelin van dit jaar donderdag aan haar enkelspel.

READ  De Section Paloise stelt zich voor als Guillaume Ducat (Bayonne) en laat Baptiste Pesenti . vrij