Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LIVE – JO Parijs 2024 (J-500): Rainer, de meest representatieve atleet van de Olympiade voor de Fransen

Teddy Renner, de meest representatieve Olympische atleet voor de Fransen

Volgens Harris Interactive’s onderzoek van RMC en onthuld in Super Moscato-show In de D-500 van de Olympische Spelen Parijs 2024 vindt 43% van de Fransen Teddy Rainer de meest representatieve van de Olympische Spelen.

Ze wachten ook op 34% van de resultaten van judo, die tijdens de Olympische Spelen in Parijs 35 jaar oud wordt.

Het onderzoek werd uitgevoerd op een representatieve steekproef van 1.107 Fransen.

“Paris 2024, Grand Challenge”, de nieuwe podcast van RMC over de Olympische Spelen

Ontdek RMC’s nieuwe podcast gewijd aan de Olympische Spelen van 2024: “Paris 2024, Grand Challenge”. Het eerste onderwerp ging over: “Hoe worden atleten geselecteerd voor de Olympische Spelen?”.

22% van de Fransen heeft er vertrouwen in dat Frankrijk zich op tijd kan voorbereiden op het evenement

Volgens een exclusief onderzoek van Harris Interactive voor RMC heeft 22% van de Fransen er vertrouwen in dat Frankrijk zich op tijd zal kunnen voorbereiden op het evenement.

85% van de Fransen is bang dat de Olympische Spelen te duur zullen zijn

Volgens een exclusief onderzoek van Harris Interactive voor RMC vreest 85% van de Fransen dat de Olympische Spelen Frankrijk duur zullen komen te staan.

79% van de Fransen is van plan de Olympische Spelen te volgen

Deze Olympische Spelen in Parijs zijn nu al een succes omdat, volgens onze exclusieve studie met Harris Interactive, bijna 8 op de 10 Fransen van plan zijn de Spelen te volgen. Van hen is slechts 12% zeker dat ze geen enkele test zullen volgen.

READ  Foot OM - OM: een Italiaanse club met diepe zakken denkend aan Melek

Kunnen we tegen de zomer van 2024 zwemmen in de Seine?

Als afval en bacteriën in rioolwater dat tijdens hevige regen wordt geloosd besmet raken, zal de Seine dan in staat zijn om zwemmers te huisvesten tegen de zomer van 2024, wanneer zwemmen sinds 1923 verboden is? Het is in ieder geval de uitdaging voor de Parijse gemeenteraad voordat de Spelen in de hoofdstad worden gehouden. Drainagewerkzaamheden zijn aan de gang en er wordt een opvangbekken voor regenwater gebouwd onder het Gare d’Austerlitz.

De Olympische Spelen in Parijs maken 55% uit van de Franse droom

500 dagen na de openingsceremonie zorgen de Olympische Spelen van 2024 in Parijs voor enig ongeduld. Volgens een exclusief onderzoek van Harris Interactive voor RMC zijn de Olympische Spelen in de hoofdstad de droom van 55% van de Fransen. Gedurende de dag zal RMC, de officiële omroeporganisatie van de Olympische Spelen van Parijs 2024, u de details van de resultaten van deze peiling in uitzendingen verstrekken en u laten meegenieten van het aftellen met Franse sportspelers.

De grootse openingsceremonie stond voor een beveiligingsuitdaging

Over 500 dagen zullen de ogen van de hele wereld op Parijs gericht zijn. De Seine wordt het toneel voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2024 voor enkele duizenden toeschouwers en miljarden televisiekijkers. Over 500 dagen zullen politie en autoriteiten zo geobsedeerd zijn door het succes van dit evenement op een nieuwe locatie dat de Olympische Spelen beginnen. Fout is verboden.

>> Meer info hier

Hallo en welkom bij deze live

Meer dan 500 dagen! 500 dagen voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Een feest dat groots belooft te worden, maar voor serieuze veiligheidshoofdpijn zorgt.

READ  Florence Brunel wint Canadese kampioenschappen schaatsen

De hele dag staat de antenne van RMC, het officiële radiostation voor de Olympische Spelen van Parijs 2024, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat op de Olympische Tijd.

Gedurende de dag worden de resultaten onthuld van een exclusief onderzoek uitgevoerd door Harris Interactive voor RMC. Stoelprijzen zullen natuurlijk worden besproken, evenals verschillende geschillen over tickets of vervoer.

Ook wordt het Dream Team RMC bekend gemaakt van atleten die zullen deelnemen aan de Olympische en Paralympische Spelen.