Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LIVE – Cristiano Ronaldo betaalt Manchester United: The Glazer, Neville… CR7 maakt indruk op iedereen

LIVE – Cristiano Ronaldo betaalt Manchester United: The Glazer, Neville… CR7 maakt indruk op iedereen

En Gary Neville neemt het ook voor zijn rang

Naast Wayne Rooney rekent ook Cristiano Ronaldo af met Gary Neville, die hem op de Engelse televisie regelmatig bekritiseert. “Het is gemakkelijk om ze te bekritiseren, maar ze hebben maar één exemplaar, ze kennen niet het hele verhaal”, klaagt CR7. “(…) Maar ze zijn niet mijn vrienden. Ze hebben hun werk te doen. TV, ze moeten kritiek leveren om populairder te worden. Ik vind het moeilijk te begrijpen.”

Ronaldo zegt: ‘De Glazers geven niets om de club’

Nieuw uittreksel, nieuwe zending. Deze keer bevestigde Cristiano Ronaldo dat Glazer, de eigenaar van Manchester United, “niet om de club geeft”. De Portugees stelt dat hij sinds zijn terugkeer niet meer met hen heeft gesproken.

Een nieuwe openbaring voor Ronaldo in een andere clip

In een nieuwe teaser voor het schokkende interview met Cristiano Ronaldo dat maandagavond werd uitgezonden, heeft CR7 zijn vermeende mishandeling onthuld door de aanvoerders van Manchester United, die hem niet zouden hebben geloofd toen zijn jonge dochter maandag ziek werd. Een paar weken nadat zijn tweelingbroer stierf bij de geboorte.

“Ik heb met de manager en de president van Manchester United gesproken en ze dachten dat er niets aan de hand was, waardoor ik me slecht voelde”, legde de Portugees uit. (…) En dit is iets dat me echt pijn doet omdat ze de woord dat ik het moeilijk had, vooral voor Bella (zijn dochter) en Gio (zijn partner Georgina.) Het ziekenhuis omdat Bella een groot probleem had en ik daardoor niet kon spelen in het voorseizoen. Ik wilde niet om mijn familie achter te laten om het voorseizoen te doen omdat ik dacht dat het niet eerlijk was. Daarom ging ik niet.”

De eerste reactie van Manchester United op het verrassingsinterview van Ronaldo

De dag na de gewelddadige opmerkingen van Cristiano Ronaldo in een interview met journalist Piers Morgan, reageerde Manchester United publiekelijk in een verklaring dat het minder kortaf was.

“Manchester United neemt kennis van de berichtgeving in de media over een interview met Cristiano Ronaldo. De club zal hun reactie overwegen zodra alle feiten zijn bevestigd, zeggen de Rode Duivels. We zijn gefocust op de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en op het voortzetten van de momentum, vertrouwen en eenheid die wordt opgebouwd tussen spelers, manager, staf en fans. “.

READ  video. Footgolf laat zijn sporen na!

Een boete van ruim een ​​miljoen euro voor Ronaldo, aldus de Engelse pers

De dag na het verrassingsinterview van Cristiano Ronaldo hadden de aanvoerders van Manchester United en Erik ten Hag een crisisoverleg. De eerste penalty is volgens de Engelse pers bekend. En Metro Sport gaf aan dat CR7 een boete van een miljoen pond sterling, ofwel 1,14 miljoen euro, zou moeten krijgen voor zijn verklaringen aan de club en zijn coach. Een primeur maken gevolgd door andere advertenties?

Meer informatie hier.

“Cristiano vroeg me om het te doen”, is Ronaldo de aanstichter van zijn schokkende interview

Piers Morgan, auteur van het beroemde interview, bevestigde dat Cristiano Ronaldo de bron is van zijn schokkende interview. De journalist vertrouwde ook toe dat de Portugezen zelf het tijdstip van publicatie hadden bepaald.

De uitleg van Piers Morgan is hier te vinden.

“Zijn nalatenschap is bedorven”, waren Manchester United-fans woedend na Ronaldo’s schokkende interview

Het knotsgekke interview van Cristiano Ronaldo met journalist Piers Morgan, waarin de Portugees Manchester United en Eric ten Hag op zeer kwaadaardige wijze aanviel, stelde de fans van de Engelse club allerminst tevreden. En ze wilden het aankondigen.

De woede van de Rode Duivels-supporters is hier terug te vinden.

Maandag staat er een ontmoeting op het programma tussen de aanvoerders van Manchester United

Volgens de informatie ontvangen van kabel,,De club is “extreem teleurgesteld” over het interview dat de Portugees heeft gegeven. United koos ervoor om zondagavond geen commentaar te geven, omdat het erop gebrand was de aandacht niet af te leiden van de zege op Fulham, die het moreel opkrikte en die volgens hen de geest en samenhang van het team toonde.

Maar de gesprekken lopen maandag op als Erik ten Hag, topman Richard Arnold en directeur voetbal John Murtough de beste oplossing zoeken met medevoorzitter en eigenaar Joel Glazer. De club zal ook onder druk komen te staan ​​om hard op te treden, gezien enkele beschuldigingen van Ronaldo tegen de Rode Duivels.

READ  Er is een vervanger voor Lewandowski gevonden

Ronaldo keert zich ook tegen Rooney

Cristiano Ronaldo had ook te maken met Wayne Rooney, zijn voormalige teamgenoot van Manchester United, die onlangs kritiek had op de gemoedstoestand van de Portugees.

“Ik weet niet waarom hij zo kritisch over mij is… misschien omdat hij zijn carrière achter de rug heeft en ik nog steeds op een hoog niveau speel.” Dan voegt hij er een Portugese lach aan toe. “Ik zou niet zeggen dat ik knapper ben dan hij. En het is waar…”

Alle Ronaldo-aanvallen op Rooney hier

Carragher pusht zichzelf Ronaldo

De opmerkingen van Cristiano Ronaldo tegen Erik ten Hag en Manchester United deden Jamie Carragher, de voormalige verdediger van Liverpool nu adviseur van Sky Sports, schrikken.

Laatstgenoemde had harde kritiek op de Portugees, die vaak zoveel commentaar op hem gaf dat de speler tijdens de uitzending voorafgaand aan de wedstrijd weigerde hem de hand te schudden. De laatste brief van Carragher zal hun relatie niet herstellen.

99% van de fans sluit zich aan bij Ten Hag

“Ronaldo: ‘Ik heb geen respect voor de manager'”, schreef Carragher op zijn Twitter-account. Ronaldo onder Erik ten Hag: kondigde aan dat hij wilde vertrekken, weigerde te worden vervangen, verliet de bank en vertrok voor het einde van de wedstrijd 99 % van de United-fans zal aan de kant van Erik ten staan, wat aantoont hoe slecht Ronaldo het heeft aangepakt.”

Meer informatie hier.

De spelers ontmoetten elkaar en tien hags tegen Cristiano Ronaldo

Volgens informatie van Sky Sports zal de kleedkamer van Manchester United erg teleurgesteld zijn na het heftige interview met Cristiano Ronaldo tegen de club en diens coach Erik Ten Hag.

De club was niet op de hoogte van dit interview totdat de eerste clips zondagavond uitlekten. De Rode Duivels overwegen nu alle opties voor de toekomst van hun ster, met een contract tot juni 2023. Het WK zal voor de Engelse aanvoerders tijd voor bezinning zijn voor de transferperiode van januari.

Maar de laatsten kunnen geen genoeg krijgen van hun gebrek aan respect van de kant van de CR7. Volgens Sky Sports kreeg Ronaldo donderdag te horen dat hij na drie dagen niet zal starten voor de reis naar Londen om daar Fulham te ontmoeten, maar zal worden opgeroepen bij de selectie. De speler zou dan aankondigen dat hij ziek was.

READ  Doha hard getroffen door akkoord met Kylian Mbappé!

Ten Hag, de club, Rangnick… Cristiano Ronaldo laat zijn klappen vallen

De eerste fragmenten uit het interview

zijn toekomst

“Als ze het proberen Hij dwong me te vertrekken? ja. Niet alleen de coach, maar ook de mensen van de club. Ik voelde me verraden, zegt de oud-speler van Real Madrid. Ik zou dit waarschijnlijk niet moeten zeggen, maar het kan me niet schelen, mensen moeten de waarheid horen. Ja, ik voel me verraden en ik heb het gevoel dat sommige mensen me hier niet willen hebben, dit seizoen maar ook vorig seizoen.”

Erik ten Hag

“Ik respecteer hem (Ten Hag) niet omdat hij geen respect voor mij toont. Als jij mij niet respecteert, zal ik jou ook niet respecteren.”

Ralph Rannick

“Sinds Sir Alex Ferguson is vertrokken, is er geen ontwikkeling geweest bij de club, is er geen vooruitgang geweest. Bijvoorbeeld de manier waarop een team als Manchester United Ole (Gunnar Solskjaer) ontsloeg om een ​​sportief directeur als Ralf Rangnick binnen te halen. Niemand begreep het , dat het niet eens een coach is. Het verraste me maar verraste iedereen. Er is niets veranderd. Niet de jacuzzi, niet de sportschool, sommige elementen van technologie.. zelfs niet de keuken of de chef-kok, een aardig persoon, die Ronaldo volgt. Stop de tijd , Ronaldo verraste me. Zoveel omdat ik dacht dat ik daar andere dingen zou vinden, nieuwe infrastructuren. Maar helaas zal ik dingen vinden die ik al heb gezien toen ik 20-21 jaar oud was. “

Bij zijn terugkeer naar Manchester United

“Ik volgde mijn hart. Sir Alex zei tegen me: ‘Het is voor jou onmogelijk om naar Manchester City te gaan.’ En ik zei: “Oké, Heer.”

Goedemorgen allemaal

Welkom bij de live-uitzending gewijd aan het heftige interview dat Cristiano Ronaldo gaf aan de Engelse journalist Piers Morgan op Talk TV. Woensdag en donderdag wordt het integraal uitgezonden op deze media, maar zondag zijn de eerste fragmenten uitgelekt en de Portugees laat zich niet uit over Erik ten Hag, zijn manager en de club.