Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato Mercato – ASSE: Romière ontving een nominatie om Batlles . te vervangen

Mercato Mercato – ASSE: Romière ontving een nominatie om Batlles . te vervangen

Voet – Mercato – ASSE

Mercato Mercato – ASSE: Romière ontving een nominatie om Batlles . te vervangen

Geplaatst op 14 november 2022 om 13:10 uur

Met een master in internationaal recht realiseerde ik me aan het einde van mijn bachelorstudie dat het belangrijk was om me te ontwikkelen op een gebied dat we waardeerden. Van de ene op de andere dag besloot ik een einde te maken aan de droom van mijn ouders, die mij zagen als een toekomstige advocaat, om te leven vanuit mijn passie: sport. Sindsdien heb ik merken en sportnieuws behandeld, in een poging de lezers zoveel mogelijk te informeren.

ASSE-coach Laurent Batlles is bedreigd. Zijn zaak is nog niet beslist, maar zijn positie is erg zwak na de nieuwe nederlaag van zijn team tegen Rodez. Achter de schermen denken de leiders van Saint-Étienne al na over de identiteit van zijn opvolger en had de technicus zijn diensten kunnen aanbieden.

Het was Laurent Battles dagen inASSE Worden ze geteld? volgens het teamEr is nog geen beslissing genomen, maar de toekomst van de technicus hangt aan een zijden draadje, zeker na de nederlaag van de club tegen de club. Rodez Deze zaterdag (2-0). Leiders achter de schermenASSE Hij zou het dossier met betrekking tot zijn eigendom al openen.

Patrice Garande biedt zijn diensten aan ASSE . aan

Volgens de informatie ontvangen van het teamVeel technici werden ondervraagd door een entourage Roland Romer, Voorzitter van de Raad van Bestuur. De anderen hadden hun diensten aangeboden aan:ASSE in zoals de Patrice Garandi. vrij sinds hij is vertrokken Dijon Afgelopen mei stuurde de manager zijn verzoek tot vervanging gevechten.

READ  Mercato - Paris Saint-Germain: Mbappé's laatste belofte met betrekking tot zijn transfer

Roland Romeyer bestudeert zijn profiel

Het is een benadering die onverschilligheid geen voetnoot achterlaat Roland Romer. Volgens de media vochten familieleden van de functionarissen intern voor zijn komst. De taak is ingewikkeld voor Lauren Battles, aanwezig inASSE Pas sinds deze zomer.