Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LIVE – Coupe de France: Volg OM-Annecy live

LIVE – Coupe de France: Volg OM-Annecy live

OM moet terugveren na de klap tegen PSG

Na de competitie te hebben verlaten na een 3-0 nederlaag tegen Parijs, mikt OM op de Coupe de France

Hallo allemaal en welkom bij deze live OM-Annecy

Dit is de definitieve poster voor de kwartfinales van de Coupe de France 2023: OM Annecy is woensdagavond gastheer in het Vélodrome. Op de poster staat de huidige tweede plaats in de Ligue 1 versus de tiende plaats in de Ligue 1. Op papier zijn Marseille thuis de favorieten.

Het team van Igor Todor maakt van deze wedstrijd een prioriteit. Omdat Marseille sinds 1989 de Franse beker niet meer heeft gewonnen. Het lijkt erop dat de tafel dit keer open is, aangezien Marseille in de vorige ronde Paris Saint-Germain uitschakelde. Pas echter op voor mogelijke overmoed. Vooral omdat OM zondag nog steeds een slopende 3-0 tegen kreeg in de competitie tegen de Parijzenaars.

Voor Annecy is er geen druk: de club weet dat ze verre van favoriet zijn en dat kwalificatie een prestatie zou zijn. Ook Annecy weet waar de club vandaan komt, met de laatste jaren in de vorm van een ware renaissance.

De composities van OM-Annecy worden een uur voor de aftrap, rond 20.00 uur, verwacht.

OM-Annecy, kwartfinalist van de Coupe de France, trapt om 21.00 uur af in het Vélodrome. De wedstrijd wordt uitgezonden op TV op BeIN Sport 1. Maar ook te volgen in onze live tekst op RMC Sport en live uitzending op de radio op rmc.