Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LIVE – Brest-Lens: The Sang et Or loopt voorop

LIVE – Brest-Lens: The Sang et Or loopt voorop

vroeg Leca een beetje

De Lensois-doelman had sinds de aftrap slechts één schot op doel. In de tweede helft was Brestois op dit moment niet erg gevaarlijk.

Dubbele verandering van Brest

Le Douaron en Lees-Melou werden vervangen door Cambellen en Camara. Ondertussen belt Fofana zijn medische staf bij de bank.

Thomasson dicht bij de verdubbeling

Tomasson krijgt een pass van Machado vanaf de linkerkant en mist kracht aan het hoofd. Blazquez-blokken.

Kardinaal Centrum Fort

Openda kwam van dichtbij bijna thuis, maar Blazquez hield de dreiging tegen.

Eer mist een kans

Passen naar Slimani is niet gegarandeerd in de overgang, waardoor balbezit heel snel ontstaat.

Blazquez doet het goed!

Verschoven door Openda, kruist Machado hard in een krappe hoek links van het oppervlak. Blazquez kaatst de bal van zijn staander af voordat deze over de doellijn glijdt.

Verwarming in het lensgebied!

Brasier ziet zijn hoekpoging afketsen en passt buiten beeld. Met nog een paar seconden te gaan kwam Le Douaron dicht bij een voorzet van Lala.

Openda voert de toonbank aan

Alleen de Belgische spits verloor de bal ter hoogte van de tegenstander aan de linkerkant.

Vrije trap voor de Bretoniërs

Honorat snelt naar links en spreekt de duikschool toe. Gevaar tijdelijk geweken.

Brest herstelt de bal

De buurtbewoners rollen de bal in het begin van de tweede helft rond zonder ooit nog gevaarlijk te worden.

Dubbele lenswissel

Medina, gewond, maakt plaats voor Hydra. Ook Said is vervangen door Post for Publishing van Openda.

daar gaan we weer !

Het begin van de tweede helft tussen Brest en Lens!

Rust in Brest!

Lens leidt met 3-1 aan het einde van een zeer toegewijde en geweldige ronde van 32! Als Said, Medina en Thomasson elk een doelpunt scoorden, hadden de Bretoners kunnen profiteren van een strafschop voor het derde doelpunt van de tegenstander, toen ze via Slimani de gelijkmaker wisten te maken.

Waarschuw ook voor Duverne

De kant van Brest heeft last van rechts, na een duel met Le Cardinal. Het is uitgehard, aan het einde van de eerste periode gehakt.

Abd al-Samads wond

Een middenvelder, Linswa, verzocht om medische tussenkomst nadat hij zichzelf alleen op het middenveld had gesneden.

Blazquez maakt zichzelf bang

Machado zet hard voor vanaf links. Blazquez duwt terug met een kopbal, voordat hij Thomasson zijn herstel voor doel ziet verliezen.

READ  Nagelsmann's moon punch op Neymar

Lens vormt het spel

Nadat ze het verschil hebben weten te maken, proberen de bezoekers in afwachting van de rust het ritme glad te strijken.

Zei probeert het van een afstand

Zijn schot van buiten het strafschopgebied belandt in het kleine linkerzijnet van Pristo.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Thomasson viert zijn eerste periode bij Lensoise met een doelpunt! Medina stuurt een voorzet vanaf links richting de aanvallende middenvelder, die een kopbal binnenhakt om op links te scoren. De lens leidt nu met 3-1!

Bel Les Milo om te bestellen

Een paar minuten na het ontvangen van een gele kaart wegens protest, vermeed de aanvoerder van Brest zijn grootste tactische fout in het bijzijn van Claude Meurice.

geen rust

Vanaf de aftrap lieten de twee teams zich goed zien en probeerden ze steeds meer ritme aan te brengen. Brest opnieuw in de laatste 30 meter, tegen.

Brest vraagt ​​om een ​​strafschop!

Tijdens de verloving storten de projecten van Brest en Honorat in elkaar nadat ze Machado! De scheidsrechter wijst naar de hoekvlag. Ter herinnering: er is geen VAR in deze fase van de competitie.

BUUUUUUT buiten de stad!

Lens zit er weer bovenop, wat een spel! Claude Morris zet voor uit een vrije trap vanaf links. Medina snijdt de lijn door die naar de headbox gaat en profiteert van een gevaarlijke uitgang van Blazquez. De bal komt binnen met behulp van de juiste paal!

Fofana op de grond

Na een touchdown met Dare en een klap op de knie neemt de Artesian-kapitein tijd om op te staan. Het spel kan snel worden hervat.

Soleimani profiteert niet

Ondanks een sensationele onderschepping op het middenveld, maakte Slimani een fout op zijn pass naar Honorat, die diep doorsloeg.

Goede bewerking van Blazquez

Fofana wordt tijdens een lange reis in de diepte gezocht. De doelman van Brest verwacht de bal in de vlucht te nemen op de rand van zijn eigen gebied.

Roterende roos

Bij een vrije trap van richting veranderd door de muur herstelde Slimani zich aan de linkerkant van het oppervlak en bediende Le Duaron met een treffer, die werd geblokt door de verdediging.

Claude Morris is op zoek naar zijn aanvallers

Zijn vrije trap is erg diep en wordt uiteindelijk afgekeurd door de verdediging van Brest, die op stoom komt.

READ  Emiliano Martinez, zware strafschop op komst?

Salomo-equivalent!

Brest terug om te scoren! Van rechts zet Honorat kaviaar op Slimani’s hoofd dankzij een lang midden. De Algerijnse spits zet Lika op het verkeerde been 1-1!

Magnetti blaast boven

Voor het strafschopgebied grijpt Magnetti zijn kans met zijn rug naar het doel met een halve volley. Zijn poging belandt precies in de show.

De lens smelt samen in het oppervlak

Binnen buitenspel werd Claude Morris uiteindelijk op links ingehaald door Lala. Het gevaar is ver weg.

Levendig begin

Naast de kansen aan beide kanten bepaalden beide ploegen het tempo in dit eerste kwartier van de wedstrijdklok.

Doron vindt de bar!

Honorat stroomt rechts van het dak over en zet voor in de richting van Le Douaron, perfect voor doel. De koptrap van Lensoise werd geblokt door de lat. Wat een begin van het spel!

Machado heeft pijn

Lala maakt een grote fout, knieën naar voren, duellerend met Machado. Hij vlucht zonder waarschuwing, terwijl zijn gezicht op de grond blijft.

objectief onderweg

De bezoekers, na slechts één keer te hebben verloren dit seizoen, bevestigden zichzelf met dit grote begin van de wedstrijd. De taak lijkt ingewikkeld voor Brest, die de bal niet ziet.

BUUUUUUUUT VAN SAÏD!

Lens neemt alvast de leiding! Bij een van richting veranderd voorzet beproeft Le Cardinal zijn geluk aan de tweede paal, aan de rechterkant van het strafschopgebied. Sayid wijkt uit terwijl de onzichtbare overvaller tussen Blazquez’ benen door rent.

Claude Morris kadreert zijn schot!

In zijn eerste periode bij Lens vond Thomasson aan de linkerkant een opening voor Claude Morris. Zijn krachtige schot werd in twee runs gered door Blazquez.

Laten we tussen Brest en Lens gaan!

Meneer Jelost is eindelijk hier, goed spel allemaal!

Rookbommen vertragen de lancering

Terwijl de vertegenwoordigers klaar stonden om de vergadering te beginnen, zou deze binnen enkele minuten beginnen. Rook uit een rookscheur die door Brest-aanhangers is gekraakt, belemmert het zicht.

De aftrap staat voor de deur

De twee teams betreden het grasveld van het Francis Le Bly-stadion. De wedstrijd begint over enkele ogenblikken.

Zoek Roy Lens

De op 3 januari aangestelde coach van Brest was tussen 2017 en 2019 sportief directeur van RC Lens en had een bijzondere flair met Frank Hayes, die destijds de leiding had over de reserven.

READ  Les Bleuets versloeg Zwitserland en ging door naar de kwartfinales

De eerste resultaten van de dag

Lille en Auxerre passeren rustig in de achtste finales terwijl Nantes vreesde voor de uitschakeling van Thun (N3) na strafschoppen. Annecy (L2) en Verizon (N2) doen het goed na de strafschoppenserie.

Niort (L2) – Auxerre (L1): 0-4

nacht (L1) – Paul (L2): 2-0

Thun (N3) – Nantes (L1): 0-0 (2-4 TAB)

Le Boy (N1) – Verizon (N2): 0-0 (3-5 TAB)

Balfour- vergeten (L2): 1 – 1 (3-4 tabletten)

Gradite’s 100ste dag

De 30-jarige Lensois-verdediger maakt vanavond zijn 100ste optreden voor Sang-Aure, dat hij in 2019 overnam van Caen.

Reünie over twee weken

De Bretons en Sang et Or ontmoeten elkaar in hetzelfde stadion in het weekend van 5 februari voor de 22e speeldag van de Ligue 1.

Bij aanvang van het toernooi won Lens op 7 augustus in een live wedstrijd (3-2) waarin Blacbla en Del Castillo reageerden op een hattrick van Sotoka.

Soortgelijke scenario’s in de finale van de 32e sessie

Toen ze in de strijd kwamen, werd Brest Avranches (N1) verslagen dankzij doelpunten van Les-Melo en Camplain aan het einde van de wedstrijd (2-0). Lens had ook gewacht op de tweede helft om de Linas Montlhéry (N3) te scoren met een brace van Sotoka (2-0).

Compositie uit Brest met Soleimani

Blazquez – Lala, Dari, Duverne, Brassier – Belkebla, Lees-Melou, Magnetti – Le Douaron, Slimani, Honorat

De 11e Lensuis, Thomasons eerste periode

Lika – Gradit, Danso, Machado – Kardinaal, Abdessamad, Fofana, Machado – Claude Morris, Thomason – Said

tegengestelde dynamiek

Als Brest net drie nederlagen en twee gelijke spelen heeft behaald in de Ligue 1 en in de eerste degradatiepositie staat (17), dan is RC Lens nog steeds een sterke nummer twee van Paris Saint-Germain, die het op 1 januari aanzienlijk versloeg (3- 1). Sang-A-Ur heeft sinds 9 oktober niet meer verloren van Lusk (0-1).

Goedenavond iedereen

Welkom bij ons live commentaar om de Coupe de France Final 16 live te volgen tussen Brest en Lens. De aftrap vindt plaats om 21.00 uur in het Francis Le Blay-stadion.