Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

BW Open – David Goffin vs Kimmer Coppejans in de eerste ronde van de Louvain-la-Neuve Challenger

(België) Een Belgische vrouwelijke schermer maakt deel uit van het programma van de eerste ronde van de BW Open, een $145.000 Challenger 125 hardcourt-evenement, dat maandag begint met kwalificaties.

David Goffin (N.1), 32, erfde Kimmer Coppejans (ATP 220), 28. Team Liégeois versloeg Ostendais tijdens de Challenger 2014, Nederland, in Steveningen in de enige officiële ontmoeting op de baan. Zizou Berges (ATP 130), 23, neemt het voor het eerst op het circuit op tegen de Kroatische Borna Gogo (N.7/ATP 125), 24, terwijl hij Rafael Collignon (ATP 262), 21, de ontvanger van de uitnodiging zal vinden . speler van kwalificaties. Elf Belgische spelers zullen kunnen profiteren van het Challenger-toernooi in België, dat de komst van David Goffin verwelkomt. Liégeois, die de avond voor zijn wedstrijd in de eerste ronde ziek was, verliet Melbourne en Australian Open voortijdig de eerste ronde van de Grand Slam om zich terug te trekken uit de eerste georganiseerde tennismeeting in Waals-Brabant. Wereld nr. 1 bij de junioren, Gilles Arnaud Bailey (ATP 1018), 17, tweevoudig finalist Joris De Loore (ATP 219) in Challengers Portugal, Michael Geerts (ATP 252), Gauthier Onclin (ATP 338), zondag 15.000 winnaar ITF dollars uit Bressuire in Frankrijk, Simon Beaupain (ATP 516), Tibo Colson (ATP 671) en Victor Ernaelsteen (ATP 1862) moeten zich kwalificeren Drie Belgen zijn ingeschreven voor de loting herendubbel met de federatie. Tussen Raphael Collignon en Gauthier Onclean, die een uitnodiging hebben gekregen en die elkaar ontmoeten in de eerste ronde (de achtste finales), het eerst geplaatste duo van de Nederlanders Sander Arends en David Bell. Michael Gerts treft in de eerste ronde de Indiër Ramkumar Ramanathan Worth, een duo bestaande uit de Brit Charles Broome en de Duitser Constantine Frantzen. Favoriete

READ  Zwervende handen op de Europese kampioen