Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Giroud overweegt zijn carrière voort te zetten bij het Franse nationale team

Excel-therapie, Media 365, geplaatst op ma 23 jan 2023 08:37

Tijdens een interview met Canal+ handhaafde Olivier Giroud het mysterie rond zijn toekomst in de Franse ploeg, ook al sluit hij voorlopig een pensionering op internationaal niveau uit.

De topscorer in de geschiedenis van de Blues (53 doelpunten in 120 interlands) begon na te denken over zijn toekomst bij het kiezen. Geroerd door de recente internationale pensionering van teamgenoot en vriend Hugo Lloris, vertelde Olivier Giroud aan Canal+ tijdens het Canal Football Club-programma. “Voor nu ga ik door. Hij deed iets voor mij om Hugo te zien stoppen na al die jaren samen te hebben doorgebracht. Ik had een speciale band met hem. Het is een bladzijde omslaan, maar het is waar dat het me aan het denken zette”, Het is uit te leggen. Alors dat de prochain van 24 maart, de éliminatoires van de Euro prochain in Allemagne debuut met een oppositiegezicht aux Pays-Bas, de Natif de Chambéry een oververt the porte à une present in the groupe, en cas de selectie van het deel van Didier Deschamps ma Niet alleen dat.

Het is tijd om na te denken voor Jiro

“Er kan van alles gebeuren. Zolang ik mijn internationale pensionering niet aankondig, kan ik gekozen worden.” Allereerst moet ik me afvragen of ik dat blauwe shirt echt diep van binnen nog wel wil dragen. Je weet hoe belangrijk dat voor me is. Daarom neem ik de tijd om tot een besluit te komenDe Milanese spits gaf ook toe dat er “geen beeld” was van Argentinië dat de WK-finale van 2022 zou verliezen (3-3, twee schoten op doel op 4) toen hij in de 40e minuut werd gewisseld. “Ik was teleurgesteld en verrast om zo vroeg in de wedstrijd te vertrekken. Ik had de coach niet live, maar ik denk dat ik begrijp dat het een tactische keuze was en dat ik misschien de kans krijg om er met hem over te praten.” finale in de 40e minuut is niet makkelijk. . Vijf minuten daarna had ik veel gemengde gevoelens, maar toen stond ik 200% bezorgd achter het team”, beaamt Giroud, die 4 goals in 6 wedstrijden heeft gespeeld tijdens het Planetary Championship.

READ  EdF: P. Pogba - PlayStation-team