Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

BW Open – David Goffin voelt zich beter: “De energie is goed en ik wil het maximale geven”

(Belga) Invitational David Goffin begint woensdag aan de BW Open, het Challenger 125-toernooi in Louvain-la-Neuve, op vaste grond en won $ 145.000, tegen Kemer Copegans (ATP 220). De zieke Leggua moest vorige week zijn eerste optreden op de Australian Open opgeven, waardoor zijn terugkeer naar België bespoedigd werd.

“Het gaat beter, ik kan jetlag beter verteren dan andere jaren, en ik voel me fysiek goed”, zei de Belg, nummer 1, 32, 50 van de wereldranglijst, maandag tijdens een persconferentie op het Bloedry-complex in Leuven. . “De dag voor mijn wedstrijd had ik een voedselvergiftiging. 48 uur lang kon ik nauwelijks op mijn benen staan. Ik had de ochtend van de wedstrijd koorts en het moest beslist worden bij 38 graden. Ik heb twee dagen getraind, “De energie is goed en ik wil presteren. Het was voor mij duidelijk om hier te komen. Ik wil zo ver mogelijk gaan, maar mensen realiseren zich het niveau daar niet. Tour tegen Kimmer (Coppejans). We kennen elkaar heel goed, trainen vaak samen, ook al spelen we een keer tegen elkaar Alleen in de ring.” Legois heeft Oostende al verslagen op de Challenger 2014, Nederland, in Steveningen in hun enige officiële ontmoeting op de baan. Favoriete

READ  De koning der Nederlanden vergeet social distancing weer tijdens EK 2020