Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OM neemt het op de 8e op tegen Paris Saint-Germain voor een klassiek kookspel, een wedstrijd tussen Lyon en Lille

OM neemt het op de 8e op tegen Paris Saint-Germain voor een klassiek kookspel, een wedstrijd tussen Lyon en Lille

Dubbele dosis klassieker de komende weken? Federico Pestellini / Panoramisch

De loting voor de laatste 16 vond maandag plaats op de ether van sport zijn.

De achtste finale van de Coupe de France belooft bloedheet te worden. Dit in verband met de maandag gehouden loterij voor antennes van sport zijnlieten de beste vijanden van het Franse voetbal elkaar ontmoeten. Winnaar uit Rennes op plaats 16 (1-0)Marseille heeft al een afspraak met Paris Saint-Germain. Het zal 7 of 8 februari zijn in de Velodrome. Volgens de kalender vindt deze klassieker een week later plaats Ontvangst van Bayern München in de knock-outfase van de Champions League voor de Parijzenaars (14 februari).

Elke Parijzenaar die maandag op uitstap is tegen club R1 (6°) uit het Amerikaanse Pays de Cassel, heeft de komende weken recht op een mooi programma: ze treffen achtereenvolgens Monaco, OM, Bayern, Lille en opnieuw OM vanaf 12 t/m 26 februari! De twee eeuwige rivalen hebben een date op 26 februari, nog steeds in Vél maar op een frame De vijfentwintigste dag van de Franse competitie. De laatste keer dat de twee teams elkaar ontmoetten was half oktober in Princes Park. Met een 1-0 overwinning voor de mannen van Christophe Galtier.

Gones valt Mastiff aan

OM-PSG zal echter niet de enige clash op de lijst zijn tijdens deze ronde van 16 van de Coupe de France. Olympique Lyonnais zal de strijd aan moeten gaan met Lille. Twee clubs staan ​​momenteel buitenspel voor Europese locaties in het klassement van de Franse competitie En dan heeft hij veel trek in deze beker… Veel meer posters tussen L1-clubs, Toulouse-Reims, Lorient Lens en ook het duel tussen Angevin Red Lanterns en regerend Nantes-kampioenen. Voor de rest zal de kleine Poucet de Vierzon (N2) Grenoble (L2) uitdagen. 100% Ligue 2-duel met Paris FC-Annecy. Vergeet niet dat de finale gepland staat voor zaterdag 29 april in het Stade de France-park.

READ  Emirates Tour - Molano wint etappe vier en tovert een glimlach op het UAE-team

Programma Ronde van 16 (7 en 8 februari):
Lyon (L1) – Rijsel (L1)
Toulouse (L1) – Reims (L1)
Verizon (N2) – Grenoble (L2)
Auxerre (L1) – Rodez (L2)
Lorient (L1) – Lens (L1)
FC Parijs (L2) – Annecy (L2)
Angers (L1) – Nantes (L1)
OM(L1)-PSG

Zie ook – Paris Saint-Germain: Hidalgo wil het Parc des Princes niet verkopen, de club is klaar om het stadion te verlaten