Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ligue 1: Lens zinkt Angers en steelt tijdelijk tweede plek van OM

Ligue 1: Lens zinkt Angers en steelt tijdelijk tweede plek van OM

Lens profiteerde van de komst van Angers om voor zijn doelsaldo te zorgen. Terwijl de strijd met Marseille spannend lijkt om de tweede plaats, zal RCL tegen de onderkant van de Ligue 1 graag serieus zijn tot het einde. Tweede plaats van PSG naar OM en nu met een voordeliger doelsaldo dan de Foggians (+26 vs +24).

De Olympiërs krijgen zondag de kans om weer aan de top te komen, maar hun tegenstanders, Stade de Reims, met een ongeslagen reeks van 19 wedstrijden in de competitie, zijn niet goed in 2023. geluk.” Florian Satoka reageerde op de Canal-microfoon + is dat er nog 10 wedstrijden over zijn, 10 finales voor ons om zo hoog mogelijk te eindigen.

Les Artésiens, die dit weekend de gelegenheid hadden om een ​​zorgvuldige boekhouding te voeren, lanceerden ook een initiatief dat zowel verontrustend als lovenswaardig is voor waarnemers: om de Internationale Dag tegen Rassendiscriminatie te vieren, hebben ze besloten de namen op hun T- overhemden. . Sutoka, die de naam Bryce Samba draagt, legde uit: “We wilden krachtig optreden tegen racisme. Bedankt aan de universiteit die heeft geaccepteerd om onze namen te veranderen. Als we vanavond een klein gebaar kunnen maken om te zeggen dat racisme nergens ter wereld, dat is heel goed.”

Openda, dubbel na driedubbel

Ook Luis Obenda spaarde Angvins niet en scoorde zijn dertiende en veertiende treffer van het seizoen, een week na zijn hattrick in nog geen vijf minuten in Clermont (4-0). Sekou Fofana opende de score (26). Aan de andere kant brak het koude zweet uit bij Brice Samba, die deze week voor het eerst werd opgeroepen in het Franse nationale team. Niet de beste manier om met een potentiële eerste keus om te gaan, maar je had beter kunnen vrezen tegen Angers en niet tegen Nederland (24 maart) of Ierland (27 maart).

READ  Matias Pogba is vrijgelaten uit de gevangenis

Samba Season, waarmee de beroemde “On les a chicotés!” Het is nog steeds indrukwekkend. Lil’s film begint echt interessant te worden. Eerder vandaag heroverden de noorderlingen dankzij Alexandru en Mohamed Bayo (2-0) drie punten op Toulouse. Les Dogues staat nu op de vijfde plaats, twee punten achter Monaco en twee voor Rennes. De Monegasken zullen zondag (13.00 uur) proberen te reanimeren in Ajaccio, terwijl de Bretons hetzelfde zullen proberen in Parc des Princes (17.05 uur).