Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Belmadi riep het niet uit: Bounedjah stapt op de plaat

Belmadi riep het niet uit: Bounedjah stapt op de plaat

Algerijns voetbalEr wordt nog steeds gesproken over het niet kiezen van Bagdad Bounedjah door de Algerijnse bondscoach Djamel Belmadi.

De speler reageerde onlangs sterk op zijn coach door assists op te nemen in een voetbalwedstrijd in de Qatari-competitie, die zijn team hielp Al Sadd te winnen. Ondanks de indrukwekkende prestatie van de speler, gaf Djamel Belmadi er echter de voorkeur aan hem te vervangen door Andy Delors tijdens de laatste wedstrijden van het Algerijnse nationale team. De verhuizing kreeg veel kritiek, waarbij sommigen vonden dat Bounedjah een tweede kans verdiende na een moeilijke periode vorig seizoen.

Ter herinnering: Bounedjah heeft meer dan 200 doelpunten gemaakt sinds hij in 2015 bij Al Sadd kwam en speelde een sleutelrol in de AFC Champions League-titel die zijn team in 2019 won. Algerijnse fans hopen dat de prestatie van zijn club voldoende zal zijn om hem terug te halen. voor het nationale team, maar dit gebeurde niet. Veel Algerijnse fans vinden dat Belmadi zijn beslissing moet heroverwegen en Bounedjah de kans moet geven om te bewijzen wat hij waard is. Wel moet worden opgemerkt dat Delort vorig seizoen ook een indrukwekkend seizoen kende bij Montpellier, wat wellicht de keuze van Belmadi verklaart.

Hoe dan ook, het is duidelijk dat de niet-selectie van Bounedjah controverse blijft veroorzaken onder fans van het Algerijnse nationale team. De speler blijft een belangrijke aanwinst voor zijn club en velen hopen dat hij binnenkort wordt opgeroepen voor het nationale team om bij te dragen aan hun toekomstige succes.

READ  Voor Scaloni wordt de wedstrijd tegen Nederland "erg mooi".

Lees ook:

Jonge Algerijn Nagt Kadri presenteert de zege aan zijn club met een spannende goal (video)