Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leo Messi betreurt het gebrek aan erkenning van Paris Saint-Germain – Frankrijk – Paris Saint-Germain

Leo Messi betreurt het gebrek aan erkenning van Paris Saint-Germain – Frankrijk – Paris Saint-Germain

daar Bulga Met harde tanden.

Nu bij Inter Miami stapte Leo Messi opnieuw in de media om wat druk uit te oefenen op Paris Saint-Germain. In een interview dat ik publiceerde Argentijns YouTube-kanaal OLGADe zevenvoudig Ballon d’Or-winnaar betreurde vooral het gebrek aan erkenning van Paris Saint-Germain na hun WK-winst. De waarheid is dat ik de enige speler was van de andere 25 spelers (Wereld Kampioenen) Die geen erkenning hadden. maar het maakt niet uit. Daarna was het begrijpelijk dat ik op de plek zat waar ze door ons nooit meer wereldkampioen werden »zei hij, terwijl hij Nicholas Tagliafico vergat.

De oud-speler van Barcelona zette zijn teleurstellende ervaring bij Paris Saint-Germain ook filosofisch gezien in perspectief… “Het was niet waar ik op hoopte, maar ik zeg altijd dat dingen met een reden gebeuren. Heeft hij aangekondigd? Ook al was ik daar niet goed, ik werd daar wereldkampioen (2022, tegen Frankrijk). Alles gebeurt met een reden, en misschien was het ook zo bedoeld. » Tenslotte vertelde hij over zijn toekomst in de selectie. Zal hij naar Noord-Amerika komen om zijn titel te verdedigen als hij 39 wordt? Ik weet niet of het mij gaat lukken, dat heb ik al eerder gezegd. Ik denk er nog niet aan omdat het nog ver weg is, ik denk aan de Copa America (2024). »

Er staat Orlando maandag een grote schok te wachten om zich voor te bereiden op de eerste.

Moeten de supporters van Paris Saint-Germain zich beledigd voelen door de opmerkingen van Messi?