Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Remy Cavagna, Europees kampioen gemengde estafette met het Franse team

Remy Cavagna, Europees kampioen gemengde estafette met het Franse team

Na de medaille van hun zaakwaarnemer op de Wereldkampioenschappen hadden we verwacht dat Remy Cavagna en de Franse estafette op het podium zouden staan ​​op de Europese kampioenschappen, aanstaande donderdag in Emmen (Nederland). De Fransen klaarden de klus aan het einde van de gemengde estafetteloop van 38 km, waarbij de Auvergne-renner en zijn partners de gouden medaille wonnen (in 44 minuten en 23 seconden).

Het herentrio van het Franse team, bestaande uit Remy Cavagna, achtste in de individuele tijdrit de dag ervoor, Bruno Armirail, twaalfde in deze tijdrit en Benjamin Thomas, zette de tweede beste tijd neer, achter Italië op de estafette van 19 km. .

Cavagna eindigde als sterkste Fransman in de eerste estafette met Thomas aan het stuur, nadat Armirail door was naar de finale.

Rio’s Leo Bessio won een medaille op de Franse gemengde estafette op de Europese kampioenschappen

De Franse vrouwen, die na hun mannelijke collega’s startten, moesten in Italië een voorsprong van zo’n twintig seconden dichten. In de middenklasse maakten Cédrine Kerboul, Juliette Labus en Audrey Cordon-Ragu bijna de helft van deze achterstand goed.

Ontvang de gepersonaliseerde Terre de Sports nieuwsbrief per e-mail en vind elke maandag nieuws en uitslagen van jouw favoriete sporten.

NL {“path”: “mini-thematique-inscription”, “thematique”: “MT_Sports_Multisports”, “accessCode”: “14374850”, “allowGCS”: “true”, “bodyClass”: “ripo_generic”, “contextLevel”: “KEEP_ALL”, “filterMotsCles”: “1|10|11|22|17123”, “gabarit”: “generiek”, “hasEssentiel”: “true”, “id Article”: “4374850”, “id ArticlesList”: “4374850 “”, “idDepartement”: “282”, “idZone”: “30603”, “motsCles”: “1|10|11|22|17123”, “premium”: “false”, “pubs”: “banniere_haute” |article” |article2|article3″, “site”: “MT”, “subDomaine”: “www”, “tags Article”: “#remi-cavagna-2023”, “urlTitle”: “remi-cavagna-champion-d ” -europe-“Gemengde estafette met het Franse team”}

READ  Transfers: Paris Saint-Germain dringt aan op Milan Skriniar (Inter Milaan)

Uiteindelijk, na de estafetteafstand van 19 km, kwamen de Blues over de streep door de tijd van Italië met vier seconden te verbeteren.

De Duitsers eindigden als derde, 23 seconden achter het Franse team.

Tijdens beide etappes reden de Fransen ondanks de regenachtige omstandigheden bijna 52 km/u. Net als in Glasgow, waar Frankrijk met 7 seconden van de wereldtitel verloor, bleken de Blues het meest succesvolle damesteam te zijn.

Vice-wereldkampioen Schotland Op 8 augustus behaalde Frankrijk zijn eerste titel op dit gemengde estafetteevenement.

Het is ook de eerste Europese wegtitel die Frankrijk in de elite wint.

Reactie van Rémy Cavagna (Met microfoon Chaîne L’Equipe): “Het is prachtig. Het is een evenement waar we van houden. We komen elk jaar dichter bij de titel. We behaalden de tweede plaats in het Wereldkampioenschap, 7 seconden achterstand (uit Zwitserland), het was onverwacht. We komen dicht bij het (sterren)shirt. Daar wilden we echt wraak. Dit shirt is geweldig voor het Franse team. De meisjes waren geweldig. Dankzij hen zijn we Europees kampioen geworden. We waren niet de beste.” De beste. Ik voelde me heel goed vandaag. Ik kon de intervallen van één minuut doorkomen. Ik droeg het herenteam. Mijn benen reageerden goed. Het was beter dan gisteren (Woensdag, met een achtste plaats in de individuele tijdrit, noot van de redactie.) Ik ben erg blij.”

READ  Red Lions verslaan Duitsland met 6-1 bij Ukel Sport

geliefd ‘Ik twijfelde aan mezelf’: Remy Cavagna sloot zich in indrukwekkende vorm aan bij de Blues op het EK