Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lens wint uiteindelijk, Rin blijft uit de top drie en Geneseo is boos

Geneseo’s koude woede

Bruno Genesio op persconferentie: “Het overheersende gevoel? Het is de woede. Vanavond verdienen we niets, ook al viel het doelpunt in de 89e minuut. Deze nederlaag is heel anders. We verloren wedstrijden door veel kansen te creëren, maar vanavond is het een rampzalige wedstrijd. Het is tijd. Om terug te gaan naar de basis en weer als team op te treden. Aan de aanvallende kant met de bal waren we rampzalig. Vooral aan deze kant waren we aan het tekenen. We waren geen team maar elf op het veld.”

het is voorbij ! Linz wint aan het einde van de wedstrijd!

Het is voorbij bij Bollert Dellis! Lens versloeg uiteindelijk Rennes dankzij Wesley Said, eindstand 1-0! Met dit resultaat schoof Racing terug naar de zesde plaats met drie punten vanaf de derde plaats. De Bretons blijven buiten de top drie en zullen vanavond niet veel laten zien.

3 minuten extra tijd

We hebben nog drie minuten in deze vergadering! Guirassy komt tussenbeide voor Martin om het verschil te maken!

Lens goederen!

Lens goederen! 1 op 0 om te racen na een kort spel! Klaus stroomt over aan de rechterkant en kruist op het punt bij Saeed! Raak hard en penetreer de baan!

Sotoka’s terugkeer

Het is Florian Sotoka’s beurt om nog een paar minuten binnen te komen. Seko Fofana, in de tweede periode zeer conservatief, verlaat zijn plek.

Corentin Jean is nog steeds op de grond

Een groot duel tussen Assignon en Jean die een flinke duw en schop onderneemt terwijl hij op de grond valt! Geen geluk om te vergeten wie er wakker wordt!

Alamdar stop!

Een hele harde klap van Jan bij de ingang van het gebied, waardoor de baan goed tot stilstand kwam! Hij drukt op Kalimundo die aan de conclusie denkt maar op het laatste moment wordt gecounterd!

De lens keert terug naar de doos

Een zeer spannende vrije trap voor Lens en Klaus zal hem dichter bij de hoeklijn trekken. Reageer op Saeed die zijn schot in corner ziet afwijken!

READ  Xavi is klaar om van 7 spelers af te komen

Beregod verliet zijn plaats

Kapitein Beauri Goedenavond, 200 wedstrijden met Rennes, maakt plaats voor Chuna in de laatste minuten!

Opnieuw verlies voor Rennes

Twee passen die binnen een paar minuten in contact eindigen, zijn al geslaagd voor Rennes! Bruno Genesio is een beetje overstuur en kondigt het aan!

Drie veranderingen voor hem

Kakuta, Pereira da Costa en Frankowski het stadion uit! Berg, Jean en Said betreden de weide van het Bolert-Dellis Stadion!

Beide verdedigingen zijn sterk

Om de aanvallen niet te verwarren, kunnen we zeggen dat de verdediging vanavond goed op zijn plaats staat. Bijna een schande voor de toeschouwers!

Dooku doet echt pijn

De eerste kalebas Doku die Medina’s snelheid oppikt voordat hij zijn evenwicht verliest! Wat een Belgische versnelling!

Het merk Laboard… in de buitenlucht!

Perfecte hub voor Burygood voor een ietwat vreemde comeback van Tate! Het is niet ingelijst maar Laborde lijkt Leca te bedriegen. uit het spel!

dubbele verandering naar ren

Bruno Genesio lanceert nieuwe spelers in de badkamer! Doku en Tait spelen en vervangen Terrier en Majer.

De lens zet de druk weer op

Lensois draait zich om en probeert twee keer te raken! Pereira da Costa wordt net als zijn partner Fofana geconfronteerd!

De helft van de tijd! Lens is niet gevonden en Raines na de storing!

Het is de ontmoetingsplaats bij Bollerte-Dellis! Lens en Wren hoeven in deze eerste helft niet te scoren en kregen op dit moment gelijk. Alleen Seko Fofana, zeer gevaarlijk, drukte op deze Rin-verdediging. Bretons waren niet erg aanwezig.

De pauze mag niet te lang zijn

We zouden niet te veel extra tijd moeten hebben, de bal is niet gestopt met leven in deze wedstrijd. Kansen werden echter gemist!

kleine bedrukte kakuta

Op dit moment zit Gael Kakuta nog niet in het ritme en worstelt hij met het organiseren van een Linsues-wedstrijd! Gelukkig voor Lens is Fofana er!

Slechts één evenement in 36 minuten

Als het regent, kan hetzelfde niet gezegd worden over gelegenheden! Alleen Fofana wist hoe gevaarlijk het was in deze ontmoeting, voor de rest is het ingewikkeld.

READ  Real Madrid: mogelijke opstellingen

Laboard maakt het verschil

Met één aanraking realiseert Laborde een mooie en overvolle lichaamstruc! Hij toonde zijn rechtervoet richting Terrier maar Leca wierp zich op de bal.

Kans voor Fofana!

Kalimundo’s bal zit diep op de hiel van Lfufana, die deed alsof hij hem drie keer raakte voordat hij zijn geluk beproefde! Zijn schot kaatst zacht terug en gaat in een corner!

Rendier verstoken van ballonnen

Bretons vinden het moeilijk om in deze vergadering te bestaan! De bal wordt gecontroleerd door “Lens” zonder al te gevaarlijk te zijn. Klaus begint zich te laten zien!

De lens is geplaatst

Corner voor Lens en Kloss nemen het over! Beregod gaf haar maar opstandig terug. De lens verhoogt de druk, maar Rin duwt alles terug!

Assignon doet pijn van zijn kant

De Assign van Rennes heeft al drie zeer spannende beklimmingen gemaakt en brengt de Lensverdediging in moeilijkheden. Kruist sterk, maar vindt geen arbeid!

Rin beweegt goed

Rins schattige tegenaanval met een terriër die een borregod vindt door de linies te doorbreken! De omgeving verleent een Asignon bos dat nauwelijks wordt overtroffen!

De eerste gele kaart voor Medina!

Reeds de eerste gele kaart in deze wedstrijd voor Medina na een zeer late stempel op Assignon! De scheidsrechter aarzelde niet!

Truffert mist doel

We beginnen aan de andere kant met een tegenaanval gelanceerd door Trovert! De vleugelspeler van Rin vergeet dat Laborde links staat en probeert een laag schot. Het is buiten beeld!

Kalimundo klap!

Een prachtige tegenaanval van Lens onder leiding van Kalimundo! De ex-Parijse geeft veel aan Fofana, die onmiddellijk de gunst teruggeeft aan zijn partner! Kalimundo raakt met één aanraking en dwingt de baan om te stoppen!

Fofana, altijd!

Nog een goede zet voor Fofana aan de linkerkant en hij is gecentreerd op onevenwichtig! Zijn centrum verandert in een aanval en dwingt de orbiter om de poging te dwarsbomen!

Fofana verbetert de bal

Echt goed achtergelaten door Seko Fofana! Hij keert terug naar Kakuta die tevergeefs probeert een geweldige locatie te bereiken.

READ  En de zaakwaarnemer van Dembélé bevestigt dat "de leiders van Barcelona alleen Osman verliezen."

Het regent hard in Lens

Pas op voor weersomstandigheden die het spel voor beide teams kunnen verstoren! We zijn op geel alert voor overstromingen in het gebied!

LANCEER LENS-RENNES!

En laten we naar deze Lens-Rennes-wedstrijd gaan, het aftellen naar dag 20 van de Ligue 1! Bretony zou bij winst de top drie kunnen combineren en Nice onder druk kunnen zetten.

Slechts één wedstrijd deze zaterdag

Dit is de enige wedstrijd in de Ligue 1 op zaterdag, aangezien Lille-Lorient is uitgesteld vanwege verschillende gevallen van Covid tussen Merlus. Vrijdag bij de opening van deze twintigste dag won OM in Bordeaux

Bolert presteerde goed in Rennes

Rin heeft geen van zijn laatste zeven wedstrijden bij Lens . verloren

Geneseo gehergroepeerd met betrekking tot het Covid-protocol

Het was in het kader van de Coupe de France en coach Rennes sprak de woorden niet uit

Ringcomponent

Doku op de bank

Almadar – Assignon, Omari, Badé, Truffert – Bourigeaud, Martin, Santamaria, Majer – Terrier, Laborde

Lens samenstelling

Met Gradit en Kakuta terug op de elfde

Lika – Gradette, Danso, Medina – Frankovsky, Doukuri, Fofana, Klaus – Kakuta, da Costa – Kalimundo

Goedenavond iedereen!

Lens en Wren, twee van de meest aantrekkelijke teams aan het begin van het seizoen, hebben het een aantal weken moeilijk gehad en willen de competitie aan het begin van het jaar opnieuw beginnen. Voor hun publiek heeft Sang et Or het hard nodig. Lens bleef in zes wedstrijden zonder overwinning (3 gelijke spelen, 3 nederlagen), vooral twee opeenvolgende nederlagen in de Franse competitie. RCL zakte naar de negende plaats in het klassement. De situatie bij de Bretonse Club is niet rooskleuriger. Stade Rennais kende drie nederlagen tegen directe concurrenten en een zielige uitschakeling in de Coupe de France tegen Nancy, de Red Lantern in Ligue 2. Feit blijft dat het succes van vanavond in Bollaert de mannen van Bruno Genesio in staat zal stellen om in ieder geval tijdelijk op het podium te herstellen.