Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lens en Ajax in gevecht om een ​​Engelse spits

Lens en Ajax in gevecht om een ​​Engelse spits

Volgens Sky Sports zijn Lens en Ajax Amsterdam met Middlesbrough een transfersom overeengekomen voor Chuba Akpom. De Engelse spits zal nadenken alvorens zijn beslissing te nemen.

Ligue 1 of Eredivisie. Noord-Frankrijk of de hoofdstad van Nederland. Chuba Akpom heeft nu de keuze van zijn toekomstige bestemming. De aanvaller van Middlesbrough zou een doelwit zijn voor RC Lens en Ajax Amsterdam. En volgens Sky SportsDe twee clubs waren met Boro een transfersom van ongeveer € 13 miljoen overeengekomen.

De keuze valt nu op de 27-jarige, geboren in Londen en van Nigeriaanse afkomst. Chuba Akpom trainde bij Arsenal en begon zijn carrière met verschillende leningen in Engeland (en één in België), voordat The Gunners hem in de zomer van 2018 verkochten aan PAOK Thessaloniki (2,2 miljoen euro). Middlesbrough rekruteerde de 1,86 meter lange spits in 2020 voor 3 miljoen euro, alvorens hem een ​​seizoen uit te lenen aan Griekenland en vervolgens afgelopen zomer bij de Engelse ploeg te komen.

29 doelpunten voor Middlesbrough vorig seizoen

Vorig seizoen scoorde Chuba Akpom 29 doelpunten en gaf hij 2 assists in 49 optredens voor Boro (in alle competities), dat uitkomt in de tweede divisie over het kanaal. Hij heeft een contract tot juni volgend jaar. In afwachting van de komst van Akpom, begon Lensois het seizoen zondag met een nederlaag in het Stade de Brest tijdens de eerste speeldag van de Ligue 1 (3-2).

READ  Novak Djokovic werd zaterdagavond opnieuw gearresteerd voor een cruciale hoorzitting