Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote oosterse woede na de nederlaag van Lyon

Grote oosterse woede na de nederlaag van Lyon

Na het verslaan van OL op het gras in Straatsburg tijdens de eerste dag van de Ligue 1 (2-1), stak Ryan Shirky zijn bitterheid en woede niet onder stoelen of banken over het optreden van Lei Jun.

Skiën bij binnenkomst. In overeenstemming met een zeer matige voorbereiding (één overwinning in vijf partijen) werd Jones realistisch afgestraft door Strasbourgo (2-1) ondanks een interessante prestatie, vooral in de eerste periode. Dit negatieve resultaat van de eerste dag van de Ligue 1 maakte Ryan Cherky, eigenaar van La Minao en auteur van een veelbelovende wedstrijd, boos.

“Ik ben het zat om altijd na wedstrijden langs te komen en te zeggen ‘ze is geobsedeerd'”

“Er is veel teleurstelling. We zijn het elke keer beu om te lijden. Ik wil zeggen dat het noch de schuld van het team, noch de coach is, we staan ​​op het veld. Na een tijdje stopten we de juiste ingrediënten bij de start, tijdens de wedstrijd. Er is altijd een klein foutje waardoor we niet kunnen winnen.” Met wedstrijden plaagt Hope de international via de microfoon van Prime Video. Vandaag is de teleurstelling enorm. (…) Het is woede. We hebben een anderhalve maand voor deze wedstrijd. Vandaag mogen we dit soort wedstrijd niet verliezen.”

>> Herover Straatsburg Lyon (2-1)

“Het werkt altijd averechts op ons”

Terwijl de mannen van Laurent Blanc “sterk aan de wedstrijd beginnen”, staan ​​ze al weer op de muur voor de receptie van Montpellier aanstaande zaterdag (17.00 uur). “Je weet niet wat je moet doen om te weten wat je moet doen, envie de faire super bien les chooses. Hij manque ce petit detail, qui fait qu’on doit plier de wedstrijd in cinq minuten, een poursuivi Cherki. Ça se retourne toujours contre nous, les tegenstanders plient les matches in cinq minutes. C’est quelque koos qu’on doit rapidement changer, auto op est l’OL, op ne doit pas être all in bas, mais être allut boven.”

READ  "Ik ben op de goede weg om terug te zijn, het wordt een geweldige comeback"

Ondanks de nederlaag vond de aanvallende middenvelder van Lyon vooral in aanvallend opzicht positieve punten in deze lastige avond. “We hebben normen. We beginnen elkaar te begrijpen. We moeten zo doorgaan, verdedigend steviger zijn, want het seizoen moet anders zijn. Als Ryan’s eerstejaars? Hij is geen eerstejaars Ryan, het is altijd hetzelfde geweest.” Nu ben ik het beu om altijd achter je aan te komen.’ Lucifers, en ik zeg stom. We moeten daar zijn en dat is alles.’

De belangrijkste artikelen