Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

EA Sports FC 24: Welke vieringen zijn beschikbaar in de game?  We evalueren en er is zwaar!

EA Sports FC 24: Welke vieringen zijn beschikbaar in de game? We evalueren en er is zwaar!

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De afgelopen weken waren er veel nieuws over EA Sports FC 24, de officiële opvolger van FIFA 23. Van nieuwe features tot de Career-modus, het Play Style-systeem, verbeterde Frostbite-engine, Hypermotion V en Women in Ultimate. Team, het wereldvoetbalspel belooft vol verrassingen te zitten. Vandaag zijn we geïnteresseerd in beroemdheden festiviteitenWaar sommigen een hekel aan hebben en anderen van houden.

De feesten van EA FC 24 zijn alles!

Jullie hebben allemaal ceremonies in je geheugen die je de hele tijd gebruikt. Overal in FIFA waren we er zeker van dat we onze kenmerkende knik ook zouden onderdrukken Schuif op de knieën, vingers naar de hemel, of de beroemde shhh met een vinger naar de mond. Sommige ceremonies werden geschrapt omdat ze te provocerend werden geacht, vooral voor dissidenten. Daarbij denken we natuurlijk aan de ‘stilte’ die in FIFA 23 niet meer bestaat, wat jammer is als we de sfeer van een wedstrijd willen kalmeren, of erger willen maken.

Laten we nu eens kijken naar de nieuwe vieringen die je op EA FC 24 zult vinden, en hoe je ze moet doen!

Nieuwe EA Sports FC 24-vieringen:

  • vervalsing Hij zij : L2 + R3 <= <= (twee pijlen naar links twee keer)
  • Tot ziens : L1 + R3
  • Steen Wij : L2 + R3
  • trainen : L2 + vierkant
  • iedereen oren : L1 + driehoek
  • Ronaldo (gesigneerd) : “SIU” met de armen op de romp
  • Griezmann (ondertekening) : pinguïn
  • Ashley Barnes (gesigneerd) : masker

Tussen Messi’s feest tegen Nederland in het WK”Tot ziens“Wie zal weer dienen?”Stilen detrainenWie de tegenstander graag provoceert zal volgend seizoen dienen, verwacht talloze keren last te hebben van deze gebaren.

READ  Werden de gebeurtenissen in het Stade de France veroorzaakt door "duizenden Britse supporters", zoals Darmanin beweert?

EA Sports FC 24 komt erg snel!

De bètaversie van de game is al beschikbaar tot 31 juliU kunt er ook eenvoudig toegang toe krijgen door deze stappen te volgen. Je zult in staat zijn om nieuwe spelmechanismen te testen, zoals Patronen van spelen In het bijzonder, wat echt belooft te worden Spelbrekers Op EA FC 24. Hoe dynamischer de camera dompelt je verder in het spel, midden in het spel en aan de voeten van de spelers op het veld.

de Tewerkstellingsstatus Van zijn kant zal het volgend seizoen ingrijpende wijzigingen ondergaan, en of je nu een amateur of een veteraan bent van deze spelmodus, je zult zeker vinden wat je zoekt. Als beheerder kunt u rekenen op een Werk bemanning Om u te ondersteunen, wat u zal helpen uw spelers te verbeteren, en om samen met u wedstrijden voor te bereiden om u aan te passen aan de tegenstander, maar er moet voor worden betaald. Om de ster van morgen te worden in de carrièremodus van de speler, kun je rekenen op de gelovigen FactorDie je zal vragen om specifieke doelen te bereiken, evenals een carrièreplan om je droom te verwezenlijken.

De officiële releasedatum van EA Sports FC komt elke dag dichterbij. Je hebt nog een week om de Ultimate Edition te pre-orderen met een gratis UCL of WUCL Player Pack. Deze release biedt je ook de mogelijkheid om je avontuur te beginnen 22 september in plaats van 29 september voor de standaardeditie.