Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De zoete belofte van Jourdain Ferretot aan Marcelino

De zoete belofte van Jourdain Ferretot aan Marcelino

Terwijl Olympique de Marseille erin slaagde de Ligue 1 binnen te komen door Reims (2-1) thuis op de Velodrome te verslaan, speelt Marseille in de thuiswedstrijd van de Champions League in de tweede etappe van de derde kwalificatieronde al om te overleven. C1 tegen Panathinaikos. Voorafgaand aan de traditionele persconferentie voor de wedstrijd vond er een komische scène plaats in de gangen van het stadion van Marseille terwijl de bij deze gelegenheid aanwezige journalisten Jordan Ferretot en Marcelino opwachtten in de daarvoor bestemde ruimte, nadat de Olympische coach de spelletje polo. Overhemd met OM-logo.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Als een medewerker van de Marseille-club zich verwaardigde om met spoed naar de Olympique de Marseille-winkel te gaan om er nog een op te halen, dan hadden Jourdain Ferretot en Marcelino tijd om te wisselen in de wandelgangen van de Velodrome-arena. En toen de middenvelder aan zijn coach vroeg wat hij van het Velodrome-stadion vond, antwoordde deze dat de sfeer hem goed beviel, al belette het lawaai van het Marseille-stadion hem instructies te geven aan zijn spelers, iets wat hij in zijn land van herkomst niet gewend was. oorsprong. Toen waarschuwde Jordan Ferretot zijn coach dat de sfeer tegen Panathinaikos en tijdens de Champions League-wedstrijden in het algemeen zou kunnen stijgen. Volgens de betreffende manager zal de sfeer hetzelfde zijn ‘Twee tot drie keer sterker dan tijdens de wedstrijd van Reims’ Zoals tijdens privĂ©bijeenkomsten zoals “OM-PSG-wedstrijden, OM-Lyon, OM-Nice … en Europa Cup-wedstrijden”. Ik antwoord morgenavond!

kroeg. de
updaten

READ  "Het is een kwestie van overleven": journalist Matteo L'Arteau kondigt aan dat zijn been zal worden geamputeerd