Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Saoedische journalist bood Fabinho een luxe horloge aan

Een Saoedische journalist bood Fabinho een luxe horloge aan

En aan het einde van de wedstrijd speelde hij met zijn team, Al-Ittihad, benaderde een Saoedische journalist de Braziliaanse middenvelder en bood hem een ​​horloge aan, als beloning voor de kwaliteit van de wedstrijd die hij presenteerde.

Overigens een klein cadeautje. Met een dergelijke behandeling zouden veel spelers die nog steeds twijfelen de sprong wagen en zich bij Fabinho in Saoedi-Arabië voegen. En toen hij met zijn collega’s het stadion verliet na een wedstrijd gedomineerd (3-0) door het Al-Ittihad-team tegen Al-Raed, in Buraidah, kreeg de Braziliaanse middenvelder een Rolex-horloge te zien van een Saoedische journalist.

Een kleine bonus in natura die misschien gebruikelijk is in een koninkrijk van vrij stromende petrodollars, maar verrassend, zelfs voor een speler van Fabinho’s dimensie. Enigszins geïrriteerd door de situatie, op een video die op internet circuleert, lijkt het erop dat de laatste de bedoelingen van zijn gesprekspartner jegens hem niet begrijpt, althans in eerste instantie. Want de verbijsterde frons van de speler maakt al snel plaats voor een hele brede grijns. Fabinho kon zijn ogen niet geloven.

De journalist in kwestie, Ibrahim Al-Faryan, zei dat hij tijdens zijn carrière zes WK-toernooien heeft verslagen. Hij verschijnt op sociale media naast alle grote namen – spelers en coaches – die tijdens de zomerse transferperiode lid werden van de Saudi Professional League. Over het horloge dat aan Fabinho werd aangeboden, verantwoordt de journalist zich op Twitter: “Fabinho was de beste speler van de wedstrijd, daarom heb ik hem een ​​Rolex gegeven.” Hij prikt deze week zelfs een datum voor de komst van Neymar, die ook in aanmerking zou moeten komen voor zijn horloge, dit keer als welkomstgeschenk.

READ  Manchester City mikt op Lucas Paqueta!

Het Braziliaanse genie uit Paris Saint-Germain bereidt zich voor om Frankrijk, waar hij zes jaar geleden lid van was geworden, te verlaten naar Saoedi-Arabië, dat hem deze zomer een gouden brug bood. De 31-jarige international van Oriverdi wordt een van de best betaalde spelers in de competitie, samen met Cristiano Ronaldo en Karim Benzema. Neymar zal communiceren met Al-Hilal, waar zijn bod gepland staat voor woensdag, nadat zijn transfer geformaliseerd is, die gepland staat voor dinsdag. Hij voegt zich daar bij spelers als Kalidou Koulibaly, Ruben Neves en Sergej Milinkovic-Savic. Fabinho kwam voor drie jaar over van Liverpool en vormt nu een sterk duo met N’Golo Kante binnen de Jeddah-club.