Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Celine Pottier na de British Open: “Ik ben tevreden met een goede finish”

Celine Pottier na de British Open: “Ik ben tevreden met een goede finish”

Wat is uw oordeel over dit toernooi?
Ik ben blij dat ik zondag goed geëindigd heb. Er was natuurlijk een beetje vermoeidheid. Het was fysiek zwaar. Ondanks alles ben ik best tevreden met mijn spel, en bij aankomst loop ik niet zo ver achter.

Deze 68 om af te maken, zonder geest, betekent dat dat je deze zondag een beetje sap hebt gevonden?
Nee niet echt. De laatste paar ronden voelde ik me echt moe in mijn benen. Maar we eindigen altijd in de hoofdrol, op zoek naar optreden. En opeens gaat het voorbij. Over het algemeen had ik tijdens het toernooi weinig problemen met fotograferen. Ik vond de greens erg langzaam en had moeite om het juiste tempo te vinden, alleen al door de green te lezen (Let op: de greens zijn veel sneller deze zondag).

Hoe heb je die eerste major als Grand Slam-winnaar zelf beleefd, na je titel bij Amundi Evian?
Het was absoluut geweldig. Veel mensen moedigden me aan en feliciteerden me. Ik heb veel Fransen ontmoet. Ook andere spelers en karts kwamen naar mij toe. Het was heel gaaf om dat te kunnen ervaren, ook al bleef ik gefocust op de realiteit, met de noodzaak om me voor te bereiden op de volgende deadlines. Ik zal wat minderen en over vijftien dagen weer aan het werk in Canada (Opmerking: op de LPGA Tour tijdens de CP Women’s Open, in Vancouver, vanaf 24 augustus). »

READ  Franse Rugby Union: Bernard Laporte verbreekt de stilte, tackelt zijn tegenstanders en bespreekt zijn toekomst