Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

League of Legends: Carmine Korb neemt het op tegen Gerard Pique en Ebay Janos in de wedstrijd

De avond beloofde rijk te worden aan emoties en Carmine stelde niet teleur. Tijdens een live-uitzending op zijn Twitch-kanaal onthulde Kamel “Kamito” Kabeer – vergezeld van zijn partner Amin “Rais” Makri met wie hij het skelet creëerde – een onverwachte showmatch en onvermijdelijk vertrek.

Een echt historische wedstrijd

Karmine Corp, dat na zijn succes in 2021 naar voren werd geduwd en een waanzinnig publiek trok, heeft zichzelf als concurrent gevonden. Net als Kameto en Prime koos een ander beroemd paar ervoor om naar League of Legends te verhuizen. Gerard Pique en Ebay Llanos – een populaire Spaanse omroep en commentator – verzekerden zich van een plek in La Liga voor het volgende seizoen. Zij zullen hun team presenteren op een evenement dat samen met KCorp wordt georganiseerd.

Dus besloten beide structuren om te concurreren in een tweerichtingsshow, wat genoeg is om het potentieel te peilen van het gekke publiek dat deze twee samenlevingen samenbrengen. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 15 december in Palau Sant Jordi in Barcelona. Het sportstadion biedt plaats aan 15.000 Spaanse fans en het wordt warm weer.

De return wordt op 8 januari in Parijs georganiseerd. Als de Parijse locatie waar het evenement zal plaatsvinden niet wordt onthuld, is Karmine Corp van plan een blijvende indruk te maken door te organiseren VN KCX 2 – De eerste bijeenkomst in de natuurkunde in het Palais des Congrès eind juli was succesvol.