Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een radicale beslissing van Xavi Simmons?

Onze WK-aftrap Exclusief: ‘Little Brother’-interview met Matteo Guendouzi!

In juli 2019 wist Paris Saint-Germain Xavi Simmons van FC Barcelona te stelen. De toekomst wordt als groots beschouwd, maar de Nederlander kreeg niet de kans om prof te worden, want hij speelde slechts twee wedstrijden met de profs tegen Caen in de Coupe de France en tegen Straatsburg in de Franse competitie. Het is een situatie die de eerste een beetje zou irriteren. U kunt een drastische beslissing nemen.

Xavi Simmons moet Paris Saint-Germain verlaten!

Fabrizio Romano heeft namelijk laten weten dat Simmons er nu serieuzer over nadenkt om deze zomer de hoofdstadclub vrij te verlaten. Dit is echter nog geen definitief besluit. De Italiaanse journalist legt uit dat de Spaanse en Duitse clubs de kwestie op de voet volgen. Het valt nog te bezien of de Parijse regering erin zal slagen van gedachten te veranderen. geval te volgen.

samenvatten

Als toekomstige harde blokkade van PSG had Xavi Simons een drastische beslissing kunnen nemen over zijn toekomst. Met zeer weinig kans om bij de profs door te breken, wordt verwacht dat de Nederlander komende zomer de club vrijuit zal verlaten.

READ  Dickon's mea culpa bij slecht weer