Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Herenteam begint met 3-0-zege op Qatar, nederlaag dames

De twee Belgische teams die deelnemen aan de Wereldkampioenschappen Padel, die maandag in Doha begonnen en tot 20 november duren, hebben gemengde fortuinen gekend. De mannen gingen goed van start in Groep C met een 3-0 overwinning op gastheer Qatar. De vrouwen werden met dezelfde score verslagen door Italië.

De mannen, die als zesde eindigden op de wereldranglijst, begonnen met een rechte set-overwinning (6-2, 6-3) van Laurent Montois En Jerome Peters. in het proces, Clement Janes En Francois Jardier Ze bracht het beslissende punt gemakkelijk door met 6-2, 6-1. als laatste, Dominic Quinn En Jeremy Gala Hij sloot af met een frisse rally (6-0, 6-1). Team Juan Pablo Abarca de la Fuente We moeten het nog steeds opnemen tegen Brazilië en Italië.

Tegen Italië hebben de vrouwen geen enkele set gewonnen na de nederlagen van het duo Helena Wickert Mary Malego (6-0, 6-3), Dorian Quirs Evelyn Dom (6-2, 6-1) en Sophie MistachAstrid Dirks (7-5, 6-3). Het damesteam gaat de trend proberen te keren tegen Nederland en Denemarken.

Voor zowel mannen als vrouwen gaan de beste twee van elk van de vier groepen door naar de kwartfinales, terwijl de laatste twee groepen classificatiewedstrijden spelen voor 9-16 posities.

READ  Barcelona, ​​​​Real Madrid - Mercato: Xavi ontplofte na Mbappe in Paris Saint-Germain!