Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laporta sluit bijna twee handtekeningen voor 0 euro

voorzitter van Barcelona, Joan Laporta Op het punt om twee hete interne dossiers te regelen. Informatie bevestigd in een persconferentie op woensdag door de algemeen directeur van de Catalaanse club, Ferran rivier.

Barcelona Mercato: Binnenkort verlengen Ansu Fati en Badri!

De wees van Lionel MessiBarcelona blijft aan het begin van het seizoen tegenvallende resultaten, onderbroken door twee klappen van Bayern München en Benfica (0-3) in de Champions League. Deze reeks negatieve resultaten heeft de positie van trainer Ronald Koeman in Catalonië ernstig verzwakt. Maar als de leiders van Barcelona bezig zijn met het binnenhalen van een nieuwe coach, zijn ze ook achter de schermen bezig om intern nog een dossier af te handelen. Lionel Messi Hij ging naar Paris Saint-Germain, Ansu Fati Nu in het centrum van het Catalaanse project.

De leiders van Barcelona willen koste wat kost de toekomst veiligstellen van hun jonge speler, wiens huurcontract in juni 2022 afloopt. Toen begon de regering met concrete stappen om Ansu Fati, maar ook Pedri, Beste Jonge Speler van het UEFA Euro 2020. De onderhandelingen tussen de verschillende partijen gaan door. En de algemeen directeur van Barcelona, ​​Ferran Riverter, heeft zojuist de zekering verkocht, zodat beide problemen snel worden opgelost. “Uitbreidingen Pedri en Ansu Fati lopen goed”, Dat zei hij woensdag op een persconferentie.

FC Barcelona moet zijn plicht blijven doen

Ferran rivier Ik ben ervan overtuigd dat de twee jonge spelers zullen doorgroeien naar Barcelona. Maar de Catalaanse club, Zwaar getroffen door de financiële crisisU zult ook op haar loonlijst moeten letten. “Het eerste wat Barcelona moet doen, is hun huiswerk maken. We hebben veel werk verzet, de loonlijst is laag, maar we moeten blijven werken en als dat gebeurt, kunnen we natuurlijk de beste spelers aantrekken. Barcelona heeft een ‘fair play’ en vanaf volgend jaar, als hij zijn plicht blijft doen, kan hij de spelers binnenhalen die we willen.”, hij voegde toe .

READ  Mbappé had al een keuze gemaakt voor zijn toekomst