Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Al-Khelaifi en Leonardo hechten veel waarde aan hun beheer van het Mbappe-dossier

Mercato: Al-Khelaifi en Leonardo hechten veel waarde aan hun beheer van het Mbappe-dossier

Lancering echter! Voetbalclub Bordeaux, PSG, OM, OL, ASSE: Top 10 Ligue 1-scorers in activiteit

Zelfs als ze de hoop op verlenging niet verloren, zelfs als zijn moeder, Faiza Al-Amari, aangaf dat het nog steeds mogelijk was, speelden Nasser Al-Khelaifi en Leonardo met vuur met Kylian Mbappe en liepen ze brandwonden op. De president en sportief directeur van Paris Saint-Germain denken dat ze het lot van de spits in handen hebben, maar waren laat in de onderhandelingen over een verlenging of verkoop en bevinden zich vandaag in een positie waarin ze het risico lopen hem later beschikbaar te zien vertrekken. Juni.

Voor Nicolas Anelka, de voormalige spits van Paris Saint-Germain die consultant werd bij RMC, is het bijna een blunder: “Als je zo’n fenomeen hebt, kun je het twee jaar geleden al opnieuw ondertekenen. Dat is een grote fout. Als je je kunt niet stoppen, je verkoopt het gewoon. “Zelfs als ze voor drie jaar opnieuw hebben onderhandeld. Als je niet opnieuw kunt onderhandelen over de beste speler in het Franse kampioenschap, verkoop je hem aan mij omdat je weet dat je in de problemen komt. En als hij nog zes maanden te gaan heeft, waarom zou hij het dan verlengen als hij morgen een show van welk team kan krijgen?”

Anelka bekritiseert PSG-management voor Mbappé

Ex-Paris Saint-Germain-spits Nicolas Anelka begrijpt niet hoe Nasser Al-Khelaifi en Leonardo Kylian Mbappé in het laatste jaar van zijn contract hebben kunnen laten aankomen zonder het contract te verlengen of hem eerst te verkopen, wat de huidige delicate situatie.