Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kovit: Denemarken sluit theaters, theaters en concertzalen

Graciella L.

Geconfronteerd met een toename van het aantal geregistreerde gevallen, heeft Denemarken besloten culturele locaties, waaronder bioscopen, theaters en concertzalen, te sluiten in een poging de epidemie onder controle te krijgen.

Premier Mete Frederickson maakte het besluit vrijdag bekend Denemarken Van Dicht bij vele culturele bezienswaardigheden Zoals bioscopen, theaters of concertzalen na een explosie Covit-19 gevallen Gebeurt op het Deense grondgebied. Verder 11.000 gevallen Opgenomen in de afgelopen 24 uur, dringt het er bij de regering op aan nieuwe maatregelen te nemen.

We moeten onze activiteit beperken. We moeten allemaal onze sociale interactie beperken“Dat spijt me”, zei hij Sluiting pretparken en musea. De Nachtelijke activiteiten Te wijzigen met Sluiting van bars en restaurants Verbod op het schenken van alcohol om 23.00 uur en na 22.00 uur. De kerstvakantie voor kinderen is verlengd om verdere vervuiling tegen te gaan.

Denemarken is een van de landen met het hoogste aantal gevallen d’Omicron, De nieuwe variant van Govit-19, in zijn bodem. Als er op dit moment geen sprake is van controle, meent Mete Fredericksen.”Ons doel is om het bedrijf zo open mogelijk te houden“. Volgens de Europese Commissie kan Omicron Domineert half januari In de Europese Unie.

READ  Nederland meldt sinds begin januari dagelijks een toename van het aantal gevallen