Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Máxima trotseert de regen bij NLdoet

Koningin Máxima trotseert de regen bij NLdoet

Drie dagen geleden werd ze gespot in Bratislava terwijl ze weelderige diamanten en smaragdgroene sieraden droeg, evenals een prachtige kanten avondjurk. Maar op deze vrijdagmiddag 10 maart 2023 arriveerde koningin Máxima der Nederlanden in de regen in Jottermeer in een broek en een spijkerjack, onder een kaki parka met capuchon. Haar echtgenoot, koning Willem-Alexander, die haar vergezelde, droeg een soortgelijke outfit met rubberen laarzen.

Wat staat er achter deze advertentie?

Het hoeft geen betoog dat het Nederlandse koningspaar deze stad, vijftien kilometer ten oosten van Den Haag, waar ze wonen, niet bezocht om te socializen. De vorst en zijn vrouw waren gekomen om de vrijwilligers een handje te helpen. Amper terug van hun staatsbezoek aan Slowakije – waar Maxima haar broertje Juan Soregueta vond – hadden ze een meeting op de agenda die ze nooit zouden missen, NLdoet.

Wat staat er achter deze advertentie?

Reparatie van tuinmeubelen en kruiwagens

Op de Nationale Vrijwilligersdagen nodigt NLdoet volwassenen en kinderen uit om twee dagen lang hun tijd aan anderen te geven. Ze worden georganiseerd in het kader van de Oranje Stichting. Als huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk in 2002 aan Willem-Alexander van Nederland, toen Prins van Oranje, en Máxima Soreguieta, heeft de stichting de taak “een sociale gemeenschap te creëren waar mensen bij elkaar zijn en waar niemand alleen wordt gelaten” “.

Wat staat er achter deze advertentie?

Wat staat er achter deze advertentie?

NLdoet bood dit jaar op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart activiteiten aan op zo’n 6.690 locaties in Nederland.Leer op een laagdrempelige manier over vrijwilligerswerk en ervaar hoe het is om iets voor een ander te doenKoningin Máxima en Koning Willem-Alexander kozen op hun beurt voor het nieuwe seizoen om samen met vrijwilligers het Buurtpark van Stichting Piezo te herstellen, een lokale gemeenschapsorganisatie die mensen helpt hun talenten en vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen. Het project voor de koning en zijn vrouw omvatte onder meer het schilderen van tuinmeubelen en Naast hem zijn de kruiwagens van de aarde bedoeld om de bedden te vullen voor het planten van bloemen en groenten in de toekomst.

READ  Inmarsat brengt maritieme communicatie over van Nederland naar Griekenland - 10/11/2023 om 14:28 uur.