Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden, met een handblessure, zet haar taken voort

Koningin Máxima der Nederlanden verscheen donderdag, nu met een stuk in haar rechterhand, dat de dag voor het nader onderzoek al gewond was geraakt.

Op zaterdag 11 september ontdekten we prinses Gabriella van Monaco, 6 en een half jaar oud, Met één voet op het gips. Vijf dagen later, deze donderdag 16 september 2021, is het de beurt aan Koningin Maxima Uit Nederland om met blessure te verschijnen. Willem-Alexander’s vrouw in Amsterdam, de “Snellius Nationale Supercomputer” – een nieuwe supercomputer of supercomputer – is vernoemd naar de Nederlandse wiskundige Willebrod Snell von Ryan en levert 10 keer meer rekenkracht dan de Nederlandse wetenschap. Iedereen zag dat ze een spalk aan haar rechterhand droeg. Zijn volgende afspraak was een werkbezoek aan de Stichting Vriendendiensten in Deventer. Dit jaar zijn dit jaar drie Appeltjes van Oranje – de “Appels” van het Oranje Fonds, een grote maatschappelijke actieorganisatie gefinancierd door het koningspaar – dit jaar uitgereikt voor zelfmanagementcentra voor kwetsbare mensen.

Maxima brak deze zomer haar arm

Volgens de Nederlandse pers legde de informatiedienst van het paleis uit dat de vrouw van de vorst deze zomer haar hand had geblesseerd en na verificatie ging het om een ​​kleine breuk. Er werden geen details gegeven over hoe dit gebeurde of welk deel van de hand werd aangetast.

Kijk terug naar de foto’s: Maxima en Willem-Alexander bezochten allebei Chaland

Kijk eens van dichterbij, de dag ervoor, toen de moeder van prinsessen Catherine-Amalia, Alexia en Arian de menigte begroette in Mid-Croningen, waar ze cultuur en management thuis had – thuisbibliotheek, schoolmuziek, drama en gemeentehuis – met littekens aan de binnenkant van haar rechterhand. Zo hand dat het nodig is om te rusten. Dus deze splitsing.

Rechterhand van Koningin Maxima der Nederlanden op 15 september 2021 in Midden-Croningen © PBM / Nieuwsfoto’s

Geen fokken is verboden

READ  De avondklok is verlengd tot 2 maart